Roll-Up Economy

Om du prioriterar besparing och optimalt utnyttjande av utrymmen är roll-up economy lösningen för dig: banderollen hålls uppe av en stång som kan vikas ihop och förslutas inuti foten och har en kompakt storlek. Ta den med dig till mässor och event.

  • 4 olika material
  • Transportväska medföljer
  • 4 format
  • Monteringsanvisningar

Stil och snabbhet för dina utrymmen

Letar du efter ett praktiskt sätt att förbereda dina event? Vill du att dina marknadsföringsprodukter ska uppta så lite plats som möjligt?

Vår roll-up i Economy uppfyller alla dina behov: du kan organisera sofistikerade miljöer på enklast möjliga vis. Tack vare stången som packas ihop inuti foten, kan du rulla upp och rulla ihop dina roll-ups med största enkelhet.

Produkten utformad för dig

Du kan välja den roll-up i Economy som passar sig allra bäst, genom att välja mellan följande egenskaper:

  1. Produktkonfiguration: det finns två möjliga alternativ. Du kan beställa hela produkten (tryckt duk och aluminiumställning); eller om du redan har ställningen, kan du välja att beställa endast duken.
  2. Material: du kan välja mellan två alternativ. Ecoflat 398 g/m² är ett tyg i flera lager (PVC/PET/halvstyv PVC) , med en slät yta och grå baksida. Det är perfekt för tryck av roll-ups, banderoller och displayer. Tyget med matt baksida 240 g/m² består av 100 % polyester med grå matt baksida i polyamid: detta gör att bakgrunden inte stör trycket. Tack vare UV-teknik och tryckkvaliteten Fine Art med 12 picoliter, blir detaljerna mycket skarpa, svarta nyanser mycket mörka och färgerna starka och klara.
  3. Tryckstorlek: 60x200 cm, 85x200 cm, 100x200 cm, 150x200 cm.
  4. Tryckplacering: endast framsida.
  5. Montering: om du beställer både ställningen och den tryckta duken, kan du välja att få duken limmad mot underlaget.

Praktiska tillämpningar

Roll-up i Economy är idealisk för att organisera utställningar och sofistikerade miljöer tack vare snabb och enkel montering. Efter att eventet är slut, behöver du bara rulla ihop duken och lägga ställningen i foten för praktisk förvaring: minimalt utrymme krävs för förvaring av en roll-up i kubform. Utnyttja produktens mångsidighet för flera andra användningsområden: t.ex. i din butik, eller för marknadsföring av ditt varumärke i inomhusmiljöer.

Produkter att kombinera med roll-up i Economy

Om du är i behov av andra produkter till din företagspresentation, kanske våra bord, flygblad och reklamblad eller våra displayer är något för dig.