Receptsamling

Samla alla de bästa recepten från mamma och mormor och dina andra favoritrecept i vår receptsamling. Den perfekta lösningen för att skapa en fantastisk, storslagen produkt i behändigt format att bläddra i varje dag i köket. Skapa en produkt av högsta kvalitet som är praktisk och lätt att bläddra i tack vare metallspiralen. Skräddarsy din receptsamling genom att välja format och typ av papper och lägg till laminering och förädling för att ge din publikation det lilla extra.

  • Kan beställas från ett exemplar

Anpassad tryckning av receptsamlingar

Om du älskar att laga mat och vill föra dina smakrikaste idéer på papper, visste du att det bara tar några klick med Pixartprinting? På denna sida kan du trycka dina anpassade receptsamlingar, även bara en kopia! Vi erbjuder många anpassningsalternativ, såsom val av format och papperskvaliteter för sidor och omslag. Dina nya receptböcker kommer att ha praktisk wire-o-bindning, vilket gör att de kan öppnas 360 grader. Välj helt enkelt dina önskade konfigurationsalternativ och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp.

Anpassade receptsamlingar från endast en kopia

Vår tryckservice passar både små och stora företag. Det finns ingen begränsning för antalet kopior du kan beställa, och det finns ingen minimikvantitet – du kan beställa bara en kopia av din anpassade receptsamling. Kontrollera prisrutan på sidan för att se din kostnadsfria offert baserat på den valda kvantiteten och leveransdatumet.

Tryck receptsamlingar och andra publiceringsprodukter

Förutom receptsamlingar kan du hitta massor av andra publiceringsprodukter på vår webbplats, som böcker, tidningar och kataloger. Du kan välja din önskade bindningstyp och massor av andra anpassningsalternativ. Vi erbjuder alltid högkvalitativ tryckning till överkomliga priser. Hitta den bästa lösningen för dig och ditt företag!