Tags i standardformat

Tack vare de sex olika formaten av standardtags kan du etikettera alla sorters produkter. De är idealiska för att berätta om klädmärken och för att ge information om innehållet på burkar, konserver eller kosmetiska krämer.

  • Med guld-, silver- eller 3D-förädling
  • Laminering tillgänglig

Tags för alla användningsområden

Praktiska, smidiga och anpassningsbara: Pixartprinting erbjuder dig de tags i standardformat som passar ditt varumärke bäst, så att du kan etikettera alla sorters produkter.

Pixartprinting erbjuder dig de tags i standardformat som passar dig bäst med snabb leverans och till förmånliga priser.

Användningsområden

Tags i standardformat kan användas i många olika sammanhang. Om du vill berika dina livsmedelsprodukter på ett nytt sätt, är dessa tags det rätta valet. På samma sätt kan kunderna i din klädaffär direkt lära känna dina kläder och deras egenskaper.

Pixartprinting ger dig möjligheten att skapa originella tags i standardformat: så att du kan göra alldagliga ting innovativa.

Skapa en tag som passar dina behov

Pixartprinting erbjuder stora valmöjligheter: du kan välja mellan flera olika användningsområden, så att dina tags i standardformat passar perfekt för din verksamhet.

  1. Format: du kan välja mellan hela sex olika former för dina tags: klassisk (5,5x10 cm), rund (diameter 6,5 cm), kvadratisk (6,5x6,5 cm), kvadratisk med rundade hörn (6,5x6,5 cm), rektangulär (6,5x10 cm) och rektangulär med rundade hörn (5,5x10 cm).
  2. Material: anpassningsmöjligheterna gäller även pappret, som finns i två olika sorter. Classic demimatt är ett matt papper med hög vithet och satinerad yta; det är träfritt och ger bildåtergivning av hög kvalitet och skarpa texter. Classic gloss är ett bestruket vitt papper utan trä och med hög blankhet. Kombinationen mellan satinerad finish och förhöjd blankhet gör det möjligt att få tryck med skarp och realistisk färgåtergivning, och dessutom en optimal gråskala. Bägge material är åldersbeständiga.
  3. Vikt: 350 g.
  4. Tryckanvisningar: det går att antingen trycka endast framsida, eller även på baksidan. Texten på de båda sidorna kan vara samma eller skilja sig åt.
  5. Finish: du kan på framsidan lägga till en matt laminering eller Soft Touch (exklusiv matt laminering, som är sammetslen att ta på och framhäver originalfärgerna).
  6. Förädling: det går att förädla en av de två tryckta sidorna genom två procedurer. 3D-färg, transparent med hög tjocklek och applicerad genom en digital process på utvalda områden av grafiken, förskönar och skapar ytor som sticker ut med en exklusiv upphöjd taktil effekt. Lamineringen, som finns i både guld och silver, görs genom värmeapplicering av folie på utvalda grafiska områdena.

Produkter att matcha med tagsen i standardformat

Om du önskar få veta mer om vad vi kan erbjuda när det gäller mer specifika format, kan du kolla kategorin tags. Om du letar efter sätt att marknadsföra din verksamhet på, kanske våra flygblad, affischer, posters och visitkort kan vara något för dig. Om du är på jakt efter ett sätt att snabbt och enkelt etikettera dina produkter, kan du prova våra etiketter.