Golvdekaler

Golvdekaler är den perfekta lösningen för skyltning på företaget, mässan, museet, kontoret eller i butiken. Materialet Safeway står emot vatten och rengöringsprodukter så att halkskyddet inte försvinner.

  • Halkskydd
  • Fyrkantiga eller formskurna

Låt dig vägledas av våra golvdekaler

Har du någonsin gått vilse i en stor byggnad eller känt dig borttappad längs gatorna i en stad på väg till ett event? Våra golvdekaler är den perfekta lösningen för att undvika detta. Dessa underlag består av självhäftande monomeriska vita material sammansatta med en skyddande präglad vinylfilm, som är transparent och halkskyddad.

Vid kontakt med vatten eller regn utomhus fäster vinylytan mot skosulan för att skydda mot halkning. Inte nog med det, vinylen står även emot behandling med rengöringsprodukter, så att trycket inte påverkas. Dekalerna har hög vidhäftningsförmåga som gör det möjligt att applicera på alla sorters ytor, från glas till PVC.

Du kan välja storlek på din vinyldekal och välja mellan kvadratisk skärning eller formskärning. Slutligen väljer du leveransdatum efter dina behov och kan sitta lugnt och vänta på att få din beställning.

Golvskyltning

I vilka sammanhang kan du använda dina golvdekaler? Otaliga. På ett stort företag eller en liten privatklinik, kan du skapa vägledning till de olika avdelningarna tack vare färgglad vägvisning som är lätt att följa. Men även i stora köpcentra, på tågstationer och flygplatser är govldekalerna perfekta för att indikera biljettkontor, avgångar och ankomster. Golvdekaler är även idealiska vid olika event och utställningar, för att visa besökarna var de ska gå. Utomhus har de begränsad hållbarhet även om de är slitstarka, då de till exempel kan användas runtom i staden för vägledning mellan olika utspridda platser, där det är viktigt att kunna ta sig snabbt från en plats till en annan.

Relaterade produkter

Golvdekalerna är bara en av massor av produkter som kan användas vid dekorering av en utställning eller organisering av ett event. I inomhusmiljöer kan du använda våra mässdisplayer eller roll-ups för tillfällig marknadsföring: finns i flera olika modeller och format, perfekta för lätt och smidig upptagning och nedpackning efter behov. I utomhusmiljöer kan du marknadsföra ditt event med våra flaggdisplayer: tack vare sin fyllbara fot står de emot vind och regn, för ett effektivt resultat som drar de förbipasserandes blickar till sig.