Neutrala etiketter

Om du behöver etiketter du ska skriva ut på skrivaren på kontoret eller hemma, är neutrala etiketter produkten för dig. Dessa etiketter är otryckta och kompatibla med alla vanliga och industriella skrivare, idealiska för olika typer av användning och lätta att applicera.

Tryckbara självhäftande etiketter

Önskar du skriva ut dina självhäftande etiketter själv med en vanlig eller industriell skrivare? De Tryckbara självhäftande etiketter, även kallade "neutralt etiketter" eller "vita etiketter", är perfekta för detta. De är självhäftande, finns på rulle eller ark och även tillgängliga i anpassade format, redo att skrivas ut och appliceras på dina produkter.

Personliga tryckbara etiketter

Om du vill anpassa storleken, formatet och materialet för dina nya Tryckbara etiketter, välj personliga vita etiketter. Det handlar om neutrala etiketter på en rulle, som ger möjligheten att välja dimensioner och format (cirkulär, fyrkantig, oval, rektangulär eller anpassad). Dessutom kan du välja bland många material (polypropen, standardpapper och premium papper) och du kan också anpassa rullen, genom att ange avrullningsriktning, utgångsriktning och inre diameter. De är därför också lämpliga för automatisk applicering.

Neutrala tryckbara etiketter

De neutrala tryckbara etiketterna är tillgängliga både på rulle och på ark. Till skillnad från de tidigare kan de inte anpassas och är därför tillgängliga i fördefinierade format och material. De kan enkelt skrivas ut med en vanlig etikettskrivare, redo att klistras på dina produkter.

Neutrala etiketter rekommenderas för stora upplagor och har en lägre kostnad.

Tryckbara etiketter eller redan anpassade?

De Tryckbara självhäftande etiketter kan skrivas ut självständigt med en vanlig etikettskrivare. Du bör dock veta att med Pixartprinting har du också möjligheten att online beställa anpassade etiketter, redan utskrivna och redo att användas. I det här fallet finns det många anpassningsalternativ: format, storlek, material, laminering, förädling och rullens egenskaper. De anpassade klistermärkena är dock på ark och är också helt anpassningsbara enligt dina behov.

Välj den produkt du föredrar och få den direkt levererad till ditt kontor med snabb leverans!