Förädlade klistermärken

För ett effektfullt och annorlunda klistermärke utöver det vanliga har du tre olika typer av förädling att välja mellan: guld- eller silverlaminering och 3D-lack. Ge dina klistermärken en unik personlighet och stick ut från mängden på mässor, event och festivaler.

Personliga laminerade klistermärken

Vad menas med laminerade klistermärken? Det är klistermärken som är förfinade med specialtryckfinisher som ger dem en premium- och proffsig look. Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka dina laminerade klistermärken online på ett enkelt och snabbt sätt. Vi erbjuder olika alternativ för förädling för att framhäva varje detalj i bilden. Du kan också välja material, format och storlek på dina nya klistermärken.

Välj de konfigurationsalternativ du föredrar, ladda ner mallen och instruktionerna från sidan, skicka in din beställning och ladda upp din tryckfil för att slutföra köpet.

Klistermärken med guld- eller silverlaminering

Selektiv guld- eller silverlaminering gör det möjligt att få vissa detaljer på dina nya laminerade klistermärken att lysa. Den digitala lamineringen sker genom termoadhesion av ett folie på de områden av grafiken du har valt. För att ställa in din tryckfil korrekt och få det resultat du önskar, rekommenderar vi att du laddar ner instruktionsfilen från den här sidan.

Laminerade klistermärken med selektiv lack

Selektiv lack ger dina laminerade klistermärken en vacker tredimensionell effekt. Det är en transparent lack med hög tjocklek som appliceras digitalt på vissa områden av bilden som du har angivit. Du kan till exempel få ditt logotyp eller text att framträda från ytan av klistermärket, vilket ger det en trevlig taktil upphöjd effekt.

Tryck laminerade klistermärken och många andra produkter

Förutom laminerade klistermärken hittar du många andra modeller av personliga klistermärken i vår omfattande katalog, presenterade enligt format och material: runda klistermärken, fyrkantiga klistermärken, ovala klistermärken, stansade klistermärken, genomskinliga klistermärken... Upptäck dem alla!