Förädlade vykort

För vykort utöver det vanliga erbjuder Pixartprinting tre olika typer av förädling: guld, silver och 3D-färg. De förädlade vykorten garanterar en sofistikerad och slående marknadsföring för lanseringar, invigningar, viktiga event och utställningar.

  • 3 förädlingar
  • 3 format
  • Laminering tillgänglig

Stil och klarhet för din kommunikation

För din eleganta och sofistikerade företagskommunikation behövs ett instrument som är både enkelt och vackert: våra förädlade vykort är idealiska för detta ändamål. Du har flera olika möjligheter för konfigurationen av produkten: du kan välja de alternativ som passar dina behov.

  1. Format: tillgängliga storlekar är 10x15 cm, 10x21 cm och 14,8x21 cm.
  2. Orientering: välj mellan horisontell och vertikal.
  3. Papper: välj mellan två olika. Classic demimatt mattbestruket, med förhöjd vithet och satinfinish, framhäver och ger skarpa texter och bilder. Classic Gloss blankbestruket ger starka, fylliga och verklighetstrogna färger med optimal definition av gråskalan: allt detta tack vare en förhöjd glans och satinfinish.
  4. Tryckindikationer: du kan välja om du vill trycka endast framsidan eller bägge sidor, även med olika tryck.
  5. Förädling: du har tre alternativ. Transparent 3D-färg, som appliceras på de områden på grafiken du önskar, så att de framhävs tack vare taktil effekt. Laminering, som du fås på önskade områden i guld eller silver. Du kan välja förädling endast på framsidan eller endast på baksidan.

Den bästa bilden för dina kunder

Efter att du valt de egenskaper som passar din kommunikation allra bäst, kan du använda de förädlade vykorten för marknadsföringen av ditt varumärke. Om du trycker dessa artiklar för att ha med dig till olika event, kan du ge dem till potentiella kunder du träffar där och ge dem ett minne från ert möte.

Komplettera din marknadsföring

För att få så många kunder som möjligt att uppmärksamma din monter, måste du hitta de bästa sätten för att synas: på vår sida hittar du massor av olika verktyg för din presentation. Du kan visa upp dina förädlade vykort på vårt bord med crowner, som kan anpassas efter mässan du deltar på, och få kundernas uppmärksamhet med den display som passar just din verksamhet.