Förpackningar

Gör dina egna förpackningar i tre enkla steg: Välj din layout, ladda ner den kostnadsfria mallen, lägg till din design och skicka in filen. Levereras direkt till din adress.

Tryck dina kreativa livsmedelsförpackningar

Skräddarsydda förpackningar har ökat i popularitet de senaste åren, med många företag som gynnas av ökande produkt- och tryckeriframsteg.

Kreativa förpackningar kan skilja ditt företag från konkurrenterna, och i slutändan förbättra varumärkeskännedomen och försäljningen.

Pixartprinting tillverkar dussintals förpackningar till både privatpersoner och företag.

Alla förpackningar kan anpassas till en egen design.

. Vi erbjuder även CD- och DVD-fodral, A4-mappar och ett brett utbud av klassiska PR-förpackningar som är skapade med den mest avancerade trycktekniken och av de bästa materialen.

Pixartprintings Skräddarsydda Förpackningar

Alla Pixartprintings beställningsformulär ger information om dimensioner av varje produkt och hur det färdiga paketet kommer att se ut.

När du har beslutat dig för vilken typ av skräddarsydd förpackning du vill ha så har vi mallar där du kan ladda upp din grafiska design och få en förhandsvisning på slutprojektet.

För att säkerställa att alla kreativa förpackningar är optimalt tryckta så finns en nedladdningsbar bruksanvisning som innehåller information om hur du skapar din bildfil.

Vår bruksanvisning ger också diagram över hur den färdiga grafiska filen ska läggas ut. Bland annat finns information om marginaler och blödytor.

Pixartprintings Skräddarsydda Förpackningstryck

Alla paket kommer med valet att inkludera en egen grafisk fil och laminering, men vi tillhandahåller även vanliga förpackningar till konkurrenskraftiga priser.

När du har valt din kreativa förpackningsdesign så uppdateras vårt beställningsformulär om den slutgiltiga kostnaden för din beställning.

Snälla, notera att alla paket trycks på en jämna lakan på yttersidan, och monteras inte förrän vid leverans.

Om du behöver ytterligare information vad gäller förpackningsenheten, eller någon annan aspekt av beställningsprocessen så kan du kontakta Pixartprintings kundservice.

Relaterade Produkter

För varor som måste skickas via brev så tillhandahåller Pixartprinting kuvert som kan anpassas till företagets varumärke och design.