Förpackningar

Sabemos muy bien que, cuando compramos un producto, la apariencia también cuenta, por eso te ofrecemos todos los días una amplia gama de Packagings del más alto nivel y calidad para contener y enviar cualquier tipo de producto. Desde joyas y ropa hasta comida y objetos de todas las formas y tamaños, con nosotros siempre encontrarás la solución perfecta para ti.

FRI FRAKT
Vår jul har en helt annan rytm
upp till 40 %
*disclaimer
*Erbjudandet gäller från kl. 8.00 den 06/12 till kl. 23.59 den 12/12, på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till 40 %, med längsta valbara leveranstid. Begränsat till tre bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp per bearbetning är 500,00 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan.
Ansvarsfulla, hållbara, rättvisa.
Vi erbjuder FSC®-certifierade förpackningar.
Prova våra förpackningar gratis
vi ger dig omedelbart en rabattkupong
gäller 1 ex.
*disclaimer
*KAMPANJVILLKOR Vid köp av ett exemplar av: postkartonger eller Förpackningar i kartong, får du en rabattkupong som motsvarar nettovärdet på den köpta förpackningen exklusive moms och fraktkostnader. Erbjudandet gäller inte följande produkter: Förpackningar livsmedel, ovala kartonger, kartonger med ytterhölje, förstärkta kartonger, triangelformade kartonger, hexagonala kartonger, kartonger med fönster, lådor med magnetlås . Rabattkupongen är giltig i 30 dagar från utfärdandedatumet och kan endast användas på en bearbetning av en förpackning av samma typ med ett minimivärde på € 150. Rabattkoden skickas via e-post dagen efter att förpackningen har skickats. Kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjkoder eller kampanjer som är aktiva på webbplatsen och gäller för högst tre förpackningar av samma typ som köpts under det senaste året. Pixartprinting förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen.
zoom icon
zoom icon
zoom icon
Till alla en unik förpackning
Oavsett om du har en butik, en e-handel, anordnar fester eller gör handgjorda produkter, är vi övertygade om att varje typ av verksamhet behöver en passande och personlig förpackning för att du på bästa sätt ska kunna presentera var och en av dina produkter för alla dina kunder. Upptäck vårt stora utbud av lösningar och skapa en förpackning av högsta kvalitet.
En påse som inte går obemärkt förbi
Gör rätt val och skapa en vacker papperspåse genom att välja mellan många olika storlekar, färger och modeller. Sätt ditt varumärke under strålkastarna genom att skräddarsy din påse med företagets logga och förädla alla dina produkter ännu mer.
ANPASSA
Det är aldrig för tidigt att tänka på morgondagen
Varje dag är vi inte bara engagerade i att skapa förpackningar med en perfekt design och av högsta kvalitet, utan vi hjälper även planeten och skyddar naturen genom att välja FSC-certifierade material för de flesta av våra produkter: det innebär att papperet vi använder kommer från skogar där man följer strikta miljömässiga, sociala och ekonomiska standarder.

Tryck dina kreativa livsmedelsförpackningar

Skräddarsydda förpackningar har ökat i popularitet de senaste åren, med många företag som gynnas av ökande produkt- och tryckeriframsteg.

Kreativa förpackningar kan skilja ditt företag från konkurrenterna, och i slutändan förbättra varumärkeskännedomen och försäljningen.

Pixartprinting tillverkar dussintals förpackningar till både privatpersoner och företag.

Alla förpackningar kan anpassas till en egen design.

. Vi erbjuder även CD- och DVD-fodral, A4-mappar och ett brett utbud av klassiska PR-förpackningar som är skapade med den mest avancerade trycktekniken och av de bästa materialen.

Pixartprintings Skräddarsydda Förpackningar

Alla Pixartprintings beställningsformulär ger information om dimensioner av varje produkt och hur det färdiga paketet kommer att se ut.

När du har beslutat dig för vilken typ av skräddarsydd förpackning du vill ha så har vi mallar där du kan ladda upp din grafiska design och få en förhandsvisning på slutprojektet.

För att säkerställa att alla kreativa förpackningar är optimalt tryckta så finns en nedladdningsbar bruksanvisning som innehåller information om hur du skapar din bildfil.

Vår bruksanvisning ger också diagram över hur den färdiga grafiska filen ska läggas ut. Bland annat finns information om marginaler och blödytor.

Pixartprintings Skräddarsydda Förpackningstryck

Alla paket kommer med valet att inkludera en egen grafisk fil och laminering, men vi tillhandahåller även vanliga förpackningar till konkurrenskraftiga priser.

När du har valt din kreativa förpackningsdesign så uppdateras vårt beställningsformulär om den slutgiltiga kostnaden för din beställning.

Snälla, notera att alla paket trycks på en jämna lakan på yttersidan, och monteras inte förrän vid leverans.

Om du behöver ytterligare information vad gäller förpackningsenheten, eller någon annan aspekt av beställningsprocessen så kan du kontakta Pixartprintings kundservice.

Relaterade Produkter

För varor som måste skickas via brev så tillhandahåller Pixartprinting kuvert som kan anpassas till företagets varumärke och design.