Tyger på metervara

Våra tyger på metervara finns i två varianter som är perfekta för dig som letar efter ett högkvalitativt tryck med minimal miljöpåverkan. Ekologisk bomull, som är lätt och mjuk, är det perfekta valet för miljövänliga kläder, medan blandningen av linne och bomull, som är motståndskraftig och andas, passar till alla typer av inredning. Välj det mest lämpliga tyget för ditt projekt och skapa produkter med en exklusiv design.

Tyger på metervara med personlig tryckning

Med Pixartprinting har du möjlighet att beställa dina Tyger på metervara med personlig tryckning. Vi erbjuder dig kvalitativa naturliga tyger, som bomull och linne, som du kan använda för att skapa klädesplagg och exklusiva inredningsartiklar. Personaliseringen är enkel och snabb: på den här sidan kan du välja de konfigurationsalternativ som du föredrar, såsom tyget och produktens dimensioner. Ladda upp din tryckfil för att slutföra köpet. Du kommer att få dina tryckta Tyger på metervara direkt till ditt kontor.

Naturliga Tyger på metervara

För tygtryck erbjuder vi dig kvalitativa naturliga tyger, som du kan anpassa och beställa från en meter:

  • Ekologisk bomull: ett tyg bestående av 100% naturlig bomull, idealiskt för tillverkning av klädesplagg och inredningsartiklar. Dess släta yta garanterar ett tryck av högre kvalitet.
  • Linne: ett tyg bestående av en blandning av linne (52%) och bomull (48%), även det lämpligt för tillverkning av kläder och inredningsprodukter. Dess naturliga textur lägger till en touch av elegans till varje tryck.

Från en meter har du möjlighet att beställa precis den mängd tyg du behöver, vilket undviker slöseri och sparar pengar.

Tyger på metervara och hållbart tryck

För personalisering av Tyger på metervara använder vi digitalt pigmenttryck, genom en hållbar process som gör det möjligt för oss att minska energiförbrukning och avfallsmaterial, samt att eliminera vattenförbrukningen. Resultatet är ett tygtryck av hög kvalitet, kännetecknat av levande färger och definierade detaljer. Du kan använda dina anpassade tyger för att skapa klädesplagg, tillbehör, linne eller dekorativa element för hemmet.

Tyger på metervara för dina projekt

Våra Tyger på metervara med personlig tryckning erbjuder stor kreativ frihet för designers, hantverkare och producenter. De är även den ideala lösningen för dem som behöver göra trycktester innan de beställer större mängder tyg.

Tryck på naturligt tyg med efterbehandling är ett giltigt alternativ. I vår katalog kan du också hitta Anpassade flaggor, T-shirts och Polo. Upptäck idag tygtryck från Pixartprinting och förverkliga dina idéer med några få klick!