Expobanderoll vägg

För att dekorera ditt hem, kontor eller vilket annat utrymme som helst med dina favoritfoton och bilder kan du välja en enkel med effektiv produkt som vår Expobaneroll vägg. Tryck vad du vill på en banderoll i pvc i någon av de tre olika storlekarna och häng sedan upp den på väggen med hjälp av de två aluminiumprofilerna, en övre och en nedre. Sen är det klart! Du kan byta banderoll när du vill.

  • 6 olika format
  • 3 olika material

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Låt väggarna tala

Praktisk, snabb och effektiv: med vår banderollram med klämmor visar du upp ditt varumärke. När du monterat banderollen i övre och undre fästen kan du fästa ramen på vilken sorts vägg som helst.

Det finns tre sorters längder för aluminiumklämmorna: 42 cm, 60 cm och 85 cm. Banderollen som ska monteras är i vinyl, som håller upp till tre år utan skydd i utomhusmiljöer och passar för flera olika användningsområden. Du kan trycka en i önskad höjd upp till 300 cm.

Användningsområden

Banderollramen med klämmor kan fästas på alla sorters väggar, både inne och ute; tack vare enkel montering kan du på kort tid dekorera dina utrymmen. Du kan utnyttja alla utrymmen och organisera event som presentationer, manifestationer och utställningar. Du kan dessutom utnyttja alla sorters väggar för att marknadsföra ditt varumärke, och öka synligheten och därmed chanserna att synas av potentiella kunder.

Produkter att kombinera med banderollramen med klämmor

Om du vill veta mer om andra utställningskonstruktioner i aluminium, finns även vår display med sidfästen och vår display pop up. Vi har även flera displayer i andra material.