Display med sidfästen

Modulstomme i aluminium för två banderoller med skräddarsydd grafik och som fästs med elastiska banderollsnaror med krok. För användning både utomhus och inomhus på mässor och evenemang.

Emballagestorlek: 155 x 22 x 16 cm Vikt: 11,59 kg

Marknadsför ditt varumärke var du vill

Om du vill sprida ditt varumärke i alla sorters sammanhang och miljöer, är displayen med sidfästen det du letar efter.

Tack vare sin aluminiumställning i modulär konstruktion, är det möjligt att placera det på alla ställen både inne och ute; utan andra stödkonstruktioner. Ställ din display med sidfästen var du vill, tack vare smidig montering med stroppar som spänner duken. Total storlek är 300x125x76 cm, som blir 155x22x16 cm vid transport och förvaring; vikten är 11,59 kg.

Lång hållbarhet, maximalt resultat

Du kan montera två banderoller med skräddarsydda motiv på ställningen. Banderollernas material (Extreme Classic 550 g) är framtaget för att hålla i upp till 3 år utan skydd; har en tryckbar längd på 300 cm, och svetsning med överlappning på på 2 cm. Tryckområdet är 284x109 cm. Om du redan har en ställning, kan du beställa nya banderoller att montera på den.

Användningsområden

Displayen med sidfästen, mångsidig och slitstark, är särskilt lämpa för event som sportevenemang och konserter. Den passar dock även för andra miljöer, både inne och ute.

Produkter att kombinera med displayen med sidfästen

Om du ska trycka banderoller men har ont om tid, kan du välja våra förkonfigurerade banderoller. På vår webbsida finns även många andra sorters reklambanderoller.