Handdukar

Våra handdukar är gjorda av mjukt bomulls- och polyestertyg och är en perfekt gadget - informell men användbar - till dina kunder eller dina anställda.

  • 4 storlekar är tillgängliga
  • Kan maskintvättas i upp till 30°
  • anpassningsbara över hela ytan på framsidan

Personliga handdukar och strandhanddukar

Den personliga handduken är en originell och användbar pryl som alltid uppskattas av kunder och samarbetspartners. Den finns i olika storlekar och i XL-storlek kan den användas som en bekväm personlig strandhandduk. Vill du marknadsföra ditt varumärke även på stranden under sommaren? Driver du ett gym eller ett hotell och vill erbjuda dina kunder prylar som passar din företagsidentitet? Nu kan du göra det på bara några klick med Pixartprinting. Tryck personliga handdukar med din logotyp eller valfri annan grafik!

En personlig handduk med logotyp

Att anpassa dina nya handdukar kommer att vara enkelt och snabbt. Om du redan har en grafisk fil redo för utskrift behöver du bara skicka in din beställning via den här sidan och ladda upp grafiken för att slutföra köpet. Om du inte har en tryckfil ännu kan du använda Designer, vår gratis online-redigerare, för att skapa grafiken till dina nya personliga handdukar. Genom den praktiska 3D-förhandsvisningen får du en förhandsvisning av slutresultatet på ditt projekt. På handduken kan du trycka din logotyp, en text, ett foto eller valfri annan grafik.

Storlekarna på de personliga handdukarna

De personliga handdukarna finns i 4 olika storlekar, från den lilla handduken för gäster till den stora strandhandduken:

  • Handduk för gäster (storlek S): 30×50 cm
  • Handduk för händer (storlek M): 50×100 cm
  • Badhandduk (storlek L): 70×135 cm
  • Strandhandduk (storlek XL): 100×180 cm

Den personliga strandhandduken

Den personliga strandhandduken mäter 100x180 cm och är tillverkad av bomull och polyester. Den är rymlig och bekväm och kan tryckas helt på den övre sidan med en grafik efter ditt val: en logotyp, en originalbild eller ett fotografi. Den är en mycket uppskattad, användbar och kvalitativ sommarpryl. Ditt varumärke kommer inte att gå obemärkt förbi, inte ens under sommaren vid solstolen.

Personliga handdukar i bomull

De personliga handdukarna tillverkas genom en kombination av två material: 100% mjuk polyester på den tryckbara övre sidan och 100% absorberande bomull på den nedre sidan. De kan tvättas i tvättmaskin upp till 30°C. Vi rekommenderar att du använder ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel eller sköljmedel vid tvättning.

Personliga handdukar och andra produkter

I vår omfattande onlinekatalog hittar du personliga handdukar och många andra produkter. Ta en titt på alla våra personligt anpassade prylar och hitta de bästa att kombinera med dina nya handdukar: personligt tryckta t-shirts, personligt anpassade påsar och ryggsäckar. Du kan skapa vackra foto-gåvor att dela med vänner, kollegor och kunder. Upptäck dem alla!