Tags för handtag

Vem behöver inte då och då stänga dörren och få lite lugn och ro? Med tagsen för dörrhandtag kan du göra det på ditt sätt. Du har två olika format att välja mellan för att hänga upp ditt budskap utanför hotell- och pensionatrum och butiker eller ge bort dina skräddarsydda tags på mässor och event, som en alternativ gadget.

  • Med guld-, silver- eller 3D-förädling
  • Laminering tillgänglig

Ditt varumärke även på dörrarna

För den som letar efter nya sätt att marknadsföra sin verksamhet, är det viktigt att tänka utanför ramarna. Du kan se till att ditt varumärke syns även på dörrarna, tack vare våra tags för handtag i bestruken kartong; du kan välja det utseende du önskar, och se till att artikeln blir perfekt för dina behov.

  1. Format: tagsen har storleken 7x20 cm och ett hål i mitten (med en diameter på 4 cm), genom vilket du kan trä handtaget. Du kan välja mellan runt och fyrkantigt format.
  2. Orientering: vertikal.
  3. Material: du kan välja mellan två sorters papper. Classic demimatt bestruket matt framhäver grafiken och texten med hög kvalitet och skärpa. Classic gloss blankbestruket har en förhöjd glans, i kombination med satinfinishen, som gör det möjligt att få färgrika tryck med realistisk återgivning och optimal gråskaledefinition.
  4. Tryckanvisningar: trycket kan antingen fås endast på framsidan, eller på bägge sidor. Om du du vill trycka på bägge sidor kan du välja att ha samma tryck eller olika.
  5. Finish: frivillig och kan endast fås på framsidan. Du kan välja mellan matt laminering eller Soft Touch (med satineffekt vid beröring).
  6. Förädling: du har tre möjligheter, endast för framsidan eller endast för baksidan. 3D-färg ger en upphöjd effekt både visuell och taktil; laminering, som både finns i guld och silver, förskönar och belyser olika delar. Precis som med finishen är förädlingen frivillig.

Användningsområden

För att bli ihågkommen av kunderna på mässor och event, är tagsen för handtag en ovanlig gåva; tack vare förädlingen kan du ge den den rätta elegansen. Om du önskar, kan du använda denna produkt på ditt kontor för att dekorera dina dörrar med detta praktiska verktyg.

Relaterade produkter

Om du uppskattade denna produkt och skulle vilja se fler liknande produkter kan du ta en titt på våra andra tags, som är perfekta för att presentera dina produkter men även som gåva till dina kunder.