Pixartprinting vill skicka uppdateringar om kampanjer och nyheter till dig.

Postkartonger

Välj våra postkartonger för att kunna skicka dina produkter på säkrast möjliga sätt. Wellpappen med vågstruktur ger en optimal vaddering som garanterar isolering och skydd för innehållet. Tillgängliga i olika modeller och tryckbara både utvändigt och invändigt, vilket ger kunden en unik uppackningsupplevelse.

Marknadsföring i rörelse
Skräddarsy dina kartonger och låt showen börja. Postkartongerna är tryckbara till 100 % både utvändigt och invändigt och berättar om ditt varumärke med en 360 graders-upplevelse så att du skapar mervärde åt din produkt: från ankomsten av ditt paket till uppackningsupplevelsen.
En minnesvärd uppackningsupplevelse
Utöver våra klassiska postkartonger erbjuder vi nu även mer effektfulla förpackningar: tack vare våra e-handelskartonger, standard eller premium, kan du ge dina kunder en uppackningsupplevelse de sent ska glömma. Rymliga och sofistikerade, skapar våra e-handelskartonger mervärde åt din produkt, med en presentation utan motstycke.
Bokkartonger
Tre olika format för alla sorters publikationer; kataloger, tidningar och böcker. Tryckbara både utvändigt och invändigt, tillverkade i wellpapp som skyddar från yttre påverkan.
Perfekt för…
Postlådorna är perfekta för att innehålla alla produkter från din e-handel, men även för att skicka prover och välkomstpaket. Inte nog med det, du kan även använda dem som prenumerationslådor och för att förpacka oväntade presenter.
En säker leverans
För att säkerställa maximalt skydd för dina produkter är postkartongerna gjorda av wellpapp som isolerar från yttre påverkan och absorberar eventuella stötar under transport och leverans.
För att komplettera din förpackning
För att försegla dina paket på ett säkert sätt kan du med fördel använda vår hållbara och anpassningsbara packtejp i papper med förstärkningstrådar. Tejpen är tillverkad i papper med ett lager vegetabiliskt lim som aktiveras med vatten.

  • Marknadsför ditt varumärke
  • Skydd mot intrång
UPPTÄCK