Missouri Cotton Sailor Bag

Missouri cotton sailor bag. Sailor bag with open main compartment and drawstring closure. Drawstring design for shoulder or backpack carry. 150 g/m² Cotton.

Product Dimensions: 45 x Ø 26 cm Weight: 93 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Den perfekta sportpåsen

I en värld med där vi ständigt skruvar upp tempot är snabbhet och smidighet a och o. För att du inte ska gå miste om en enda sekund av dina värdefulla fritid har vi tagit fram Missouri bomullspåse: tack vare dess praktiska öppnings- och stängningssystem kan du snabbt och enkelt packa upp och ner dina träningskläder. Produktens storlek (45 cm hög och 26 cm i diameter) ger dig möjligheten att packa ner allt du behöver; och dess låga vikt (93 g) gör att du kan röra dig fritt, även tack vare det justerbara axelsnöret.

Låt påsen berätta om din verksamhet

För att marknadsföra ditt varumärke även på fritiden, kan du anpassa denna produkt med din logga eller ditt budskap: med serigrafitryck med en eller två färger kan du trycka på en område på 270x250 mm mitt på påsen. Som första färg kan du, utöver din personliga färg, välja en av våra elva förkonfigurerade färger; som andra färg, om du väljer att använda en sådan, kan du välja en av tio förkonfigurerade färger, utöver din personliga färg.

Du kan även välja vilken färg bomullspåsen ska ha. Välj mellan svart, vit, röd, äppelgrön, naturvit och royalblå.

Ditt varumärke även i träningssammanhang

Tack vare sin stora användbarhet för den som sportar, är Missouri bomullspåse perfekt för den som tränar på sin fritid: du kan dela ut denna produkt under olika event knutna till fitness och wellness. Den är användbar för alla som tränar på olika nivåer: du kan alltså även ge bort den till dina kunder och anställda.

Våra träningsprodukter

För att möta behoven hos dina kunder och anställda som utövar sport erbjuder vi många olika skräddarsydda produkter. Du kan t.ex. ge bort ett sportarmband för smartphone, så att de kan lyssna på musik även när de tränar. Dessutom kan du välja att ge bort träningsplagg: vi har t.ex. t-shirts både för dam och herr.