Bänk i kartong

Stabila sittplatser i cellpapp som håller även för större belastning. Perfekta för inredning i kommersiella miljöer och mässmontrar.

Inred dina utrymmen med originalitet

För att inreda dina utrymmen på ett innovativt sätt, är bänken i korrugerad kartong produkten som passar dig bäst. Du kan snabbt och enkelt organisera dina miljöer, tack vare materialets lätthet. Du kommer att bli nöjd med dess styrka: bänken håller för upp till tre vuxna personer, som sitter bekvämt på den stora ytan (46x40x116 cm).

Användningsområden

Material och estetik gör denna produkt idealisk för event, mässor och utställningar. Du kan använda den för att inreda ditt kontor eller din butik på ett annorlunda sätt. Dina kunder kommer att uppskatta bänkens innovativa stil.

Produkter att kombinera med bänken i kartong

Om du uppskattar kartong och dess egenskaper, finns många andra produkter i samma material för din inredning. Våra stolar och pallar i kartong kan vara det rätta svaret för alla dina behov. För att ställa ut sina produkter kan du välja vårt bord, enkelt att montera och transportera. Om du har tidningar och kataloger du vill visa upp, kan du använda vårt tidningsställ magazoo.