Reklambord i kartong

Fullständigt anpassnings- och återvinningsbart bord i lättmonterad modulär konstruktion av kartong. Utmärkt för alla marknadsföringsevent i inomhusmiljöer.

Den rätta produkten för dina initiativ

Om du letar efter ett praktiskt, originellt och anpassningsbart verktyg för dina inomhusmiljöer är bordet i kartong det rätta svaret. Den enkla monteringen och materialets lätthet i kombination med den innovativa looken, gör det idealiskt för alla sorters utställningar och event. Du kan välja mellan två olika storlekar: 100x36x100 cm eller 130x36x100 cm.

Praktiska tillämpningar

Borden är perfekta för alla sorters marknadsföringsevent inomhus, som lanseringen av en ny produkt och sponsrade kampanjer. De passar perfekt för utställning av reklammaterial. Du kan även använda dem på ditt kontor, och dra nytta av den originella grafiken för att inreda din arbetsmiljö: kunderna kommer att uppskatta ditt designval.

Produkter att kombinera med bordet i kartong

Hos oss har du massor av produkter att välja mellan för dina event. När du väl har satt dina flygblad och reklamblad i våra bordsdisplayer och dina visitkort i visitkortshållaren, kan du placera allt på bordet i kartong och presentera för kunderna på bästa möjliga sätt.