Pall i kartong

Pall i kartong för inomhusbruk, fullt anpassningsbar. Perfekt för användning på mässor eller på försäljningsställen.

Originalitet i första ledet

För att göra en vanlig produkt nyskapande, är denna pall i honeycomb-kartong den rätta varan. Du har dessutom möjlighet att skräddarsy och göra pallen till det perfekta verktyget för din verksamhet. De kompakta måtten (45,8 x 39,5 x 46,5 cm) och materialets lätta vikt, gör det enkelt att inreda dina utrymmen. Samtidigt blir dina kunder inte besvikna av hur hållbar och bekväm pallen är.

Praktiska tillämpningar

Du kan använda kartongpallen i alla inomhusmiljöer, och den kan skräddarsys för att passa all inredning. Bruka den på evenemang och mässor och erbjud dina nya kunder en plats att sitta på. Eller utnyttja pallens originalitet till max genom att inreda din affärsverksamhet på ett annorlunda sätt.

Produkter som passar med vår pall i kartong

Utnyttja kartongens originalitet med ytterligare varor i samma material. Som alternativ till denna pall har vi också andra reklamstolar och pallar. Om du förbereder inför ett event och vill visa upp dina reklammaterial är vårt reklambord den perfekta produkten för dig. Slutligen kan du ställa dina publikationer till förfogande med hjälp av våra djurformade tidningsställ.