Fotogåvor

Gör även de vanligaste vardagsföremålen mer speciella genom att trycka ett foto som du är särskilt fäst vid eller ett meddelande tillägnat en viktig person på en kudde, ryggsäck, väska eller shoppingpåse. Välj hur du vill anpassa din produkt och njut av ett viktigt minne varje dag eller skapa en oförglömlig present.

Personlig mjukhet
Nu kan du ge en personlig touch till din inredning och din avkoppling! Skapa den perfekta kudden med ditt favoritfoto, bild eller grafik: ge den till dem du älskar eller piffa till huset med unika och färgglada prylar. Du kan välja mellan två olika format - 40x40 eller 50x50 cm - och anpassa båda sidor.
VÄLJ
Skapa dem som du vill
De nya ryggsäcksväskorna är enkla och mångsidiga och perfekta att samla dina vardagsföremål och tillbehör i. Försedda med dragsko med justerbart vitt snöre och tryckbara på båda sidor över hela ytan
Perfekta för alla tillfällen
Skapa en personlig väska med dina favoritfoton: se till att alltid ha med dig dina bilder på resor, minnen eller dina fyrbenta vänner. Inte nog med det; den skräddarsydda väskan är den mest originella presenten för födelsedagar eller speciella tillfällen.
GE BORT