Fotogåvor

Gör även de vanligaste vardagsföremålen mer speciella genom att trycka ett foto som du är särskilt fäst vid eller ett meddelande tillägnat en viktig person på en kudde, ryggsäck, väska eller shoppingpåse. Välj hur du vill anpassa din produkt och njut av ett viktigt minne varje dag eller skapa en oförglömlig present.

FRI FRAKT
Vår jul har en helt annan rytm
upp till 40 %
*disclaimer
*Erbjudandet gäller från kl. 8.00 den 06/12 till kl. 23.59 den 12/12, på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till 40 %, med längsta valbara leveranstid. Begränsat till tre bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp per bearbetning är 500,00 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan.
Rama in ett minne till jul
En unik canvastavla från 9,90 €
Skapa den perfekta presenten för alla tillfällen
Fotoprodukter
zoom icon
Personlig mjukhet...
Nu kan du ge en personlig touch till din inredning och din avkoppling! Skapa den perfekta kudden med ditt favoritfoto, bild eller grafik: ge den till dem du älskar eller piffa till huset med unika och färgglada prylar. Du kan välja mellan två olika format - 40x40 eller 50x50 cm - och anpassa båda sidor.
VÄLJ
Skapa dem som du vill
De nya ryggsäcksväskorna är enkla och mångsidiga och perfekta att samla dina vardagsföremål och tillbehör i. Försedda med dragsko med justerbart vitt snöre och tryckbara på båda sidor över hela ytan
Perfekta för alla tillfällen
Skapa en personlig väska med dina favoritfoton: se till att alltid ha med dig dina bilder på resor, minnen eller dina fyrbenta vänner. Inte nog med det; den skräddarsydda väskan är den mest originella presenten för födelsedagar eller speciella tillfällen.
GE BORT