You are on the .se domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(US)
CLOSE

Pixartprintings Billiga Visitkort

Visitkortskampanj - Pixartprinting

Varje företag har en satt budget för sin marknadsföring och det är därför Pixartprinting erbjuder billiga visitkort till alla våra kunder. För så lite som 15.40€ så kan vi leverera 500 visitkort med din personliga design tryckt med den mest avancerade tekniken.

Pixartprintings billiga visitkort kommer med tillvalet att trycka på båda sidorna, vilket ger mer valuta för pengarna, eller ensidigt tryck. Notera att det inte är någon skillnad prismässigt på enkel eller dubbelsidiga tryck.

För mer information om våra visitkort eller andra typer av reklamprodukter i vår Promo Pack-sektion, var vänlig besök vår FAQ-sida.

Dimensioner Billiga Visitkort

Alla billiga visitkort trycks med en traditionell 9x5cm storlek på ett glansigt papper av högsta kvalitet. För en liten extrakostnad så erbjuder Pixartprinting även laminering på fram- och baksidan av varje visitkort för att skydda dem från slitage.

För användarvänlighet så tillhandahåller vårt beställningsformulär dig med visitkortsmallar där du får information om blödlinjer, säkerhetsdistans och skärlinjer.

För att försäkra dig om ett optimalt tryck så erbjuder Pixartprinting verifikation av den grafiska filen du laddat upp för 3.50£.

Pixartprintings Billiga Visitkorttryck

Pixartprinting fokuserar på att leverera alla billiga visitkort inom 48 timmar, men för att försäkra dig om att beställningen behandlas så fort som möjligt så måste beställningen göras innan 17:00, den grafiska filen måste laddas upp 17:30 och betalningen måste vara gjord innan 18:30.

Den grafiska filen bör inte vara lösenordsskyddad och helst i PDF, JPEG eller TIFF-format och ska inte inkludera några skärlinjer. Pixartprinting accepterar ett antal betalningsmöjligheter, inklusive banköverföringar, kreditkort, betalkort och PayPal.

När din beställning är klar så kommer du att kunna följa statusen via ditt personliga Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Kunder med en strikt budget kan dra nytta av våra 250st gratis visitkort-kampanj där du endast betalar leveranskostnaden på 1£.

Få en offert
Vill du skapa din design kostnadsfritt?
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Namn på filen som hör ihop med denna produkt
Priser
Uppskattad leverans
Kopior
0,00
0,00
Ytterligare val
$ 4,44
×

Observera följande:

  • Om din fil inte uppfyller kraven kommer du att ombes att ladda upp den på nytt.
  • Varje gång du laddar upp en ny fil uppdateras leveransdatum enligt valen gjorda i offerstadiet.

Dina filer kontrolleras automatiskt och kostnadsfritt för att:
- Verifiera dimensioner
- Upptäcka öppna teckensnitt
- Kontrollera typsnitt och bankonvertering
- Identifiera Pantone-färger
- Konvertera alla Pantone-färger till den bästa profilen för utskriftsbegäran
- Kontrollera om det finns vitt övertryck och stansningspassagen
- Kontrollera att upplösningen är inte lägre än 70 dpi

Genom att din fil kontrolleras av en grafisk formgivare ($ 4.44) får du:
- Grafisk kontroll av säkerhetsmarginaler
- Kontroll av kantavstånd för grafiska element
- Orienteringskontroll för fram- och baksida
- Verifiering av PDF-fil för tidskrifter: storlek på rygg, antal sidor, och omslagsfil
- Korrekt grafisk layoutkontroll för att undvika vikning

Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjlighet att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Ange bara din PROMOCODE i angiven ruta ock klicka på "Aktivera Promocode" för att beräkna den nya ordersumman.

Din promocode kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att registrera dig hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad på nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök logga in igen och skriv koden på nytt eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
Beställningen behöver göras före 12:00.
Filen behöver skickas före 12:30 den dag som beställningen görs.
Betalning behöver göras senast 12:30 (exklusive leverans) den dag som beställningen görs (Visa, MasterCard, PayPal, banköverföring).
Leveranstiderna gäller de flesta länder. Leveranser till avlägsna platser kan ta två arbetsdagar eller mer. Filer eller betalningbekräftelser (kreditkort, PayPal och banköverföring) som mottagits efter förfallodatum kan orsaka leveransförseningar.

Tips för preparering och tryck av din fil

Du bör skicka oss en PDF, JPEG eller TIFF fil med följande egenskaper:
Bas: #base#
Höjd: #altezza#
Använd mallen för att skapa din fil korrekt. Utan skärmärken.