Fotoprodukter

Sätt en personlig touch på ditt hem, din lokal och de små föremålen som är en del av din vardag. Tryck ditt favoritfoto eller din företagslogga på ett brett utbud av anpassade produkter: från canvastavlor och väggdekorationer till massor av små föremål som är perfekta att ge bort i present. Släpp loss fantasin och börja skapa allt du föreställer dig.

En gåva som inte lämnar någon oberörd
Skapa en gåva som alltid överraskar, aldrig är förutsägbar och är helt anpassningsbar, och som får en speciell person att återuppleva ett fantastiskt ögonblick. Välj att trycka ett foto på canvas, aluminium, en kudde, en ryggsäck och mycket mer. Välj format, material och mått och skapa en originell gåva.
Ge bort
Canvastavla
Dekorera ditt hem, skapa den perfekta presenten, bli påmind som ett speciellt ögonblick: allt detta med en canvastavla. Upptäck alla tillgängliga format, ett för varje objekt, och skapa din tavla med några få klick.
UPPTÄCK
Personlig mjukhet
Nu kan du ge en personlig touch till din inredning och din avkoppling! Skapa den perfekta kudden med ditt favoritfoto, bild eller grafik: ge den till dem du älskar eller piffa till huset med unika och färgglada prylar. Du kan välja mellan två olika format - 40x40 eller 50x50 cm - och anpassa båda sido
SKAPA
Att skräddarsy som du vill
Våra nya, enkla och mångsidiga ryggsäcksväskor är idealiska att förvara dina vardagsföremål och tillbehör i. Du kan trycka ditt foto på hela väskans yta och på båda sidor.
TRYCK
Ge ditt varumärke en stilfull touch
Låt inte ditt varumärke gå obemärkt förbi, skapa den perfekta gadgeten för alla dina kunder genom att skapa en personlig ryggsäcksväska med din logga. Välj bland de tillgängliga formaten för att hitta det som passar just ditt företag och ge dina kunder en produkt att alltid ha med sig på fritiden.
VÄLJ

Bara det bästa för dina utställningar

Organiseringen av utställningar, festivaler och andra tillställningar kräver mycket jobb: verken du ställer ut måste vara perfekta in i minsta detalj. För att uppnå detta mål ställer vi fem fotounderlag till ditt förfogande.

  1. Fototavlor: du kan trycka dina bilder på dessa förmonterade paneler med canvaseffekt. 
  2. Fotopaneler: för tryck av dina foton med ultrahög kvalitet, kan du välja mellan aluminium, plexiglas och forex som material. Du kan ange personliga storlekar eller använda de som finns på sidan; om du väljer ett förkonfigurerat format kan du även välja tillvalsbearbetningar.
  3. Canvastavlor: den mest använda produkten för konstnärliga verk, med tryck även på kanten. 
  4. Väggram: består av en aluminiumkonstruktion, med spår i vilka duken monteras med hjälp av en keder, en pvc-profil som underlättar monteringen. Du kan välja orientering till dina artiklar, och har hela åtta olika format att välja mellan. Dessutom kan du när du väl beställt ramen, välja att endast beställa tryckta dukar att montera på den.
  5. Högkvalitativa posters: när du behöver det lilla extra vad gäller tryckkvalitet, är denna produkt idealisk. Materialet som postern består av, Ultraphotomatt, är perfekt för dina utställningar och fotovernissager. Storlekarna kan anpassas helt och hållet, medan lamineringsalternativet som förädlar produkten ger dig hela tio olika valmöjligheter.

När används fotounderlag?

Dessa artiklar är idealiska för alla sorters utställningar: från manifestationer till kulturella festivaler, för presentationer på högsta nivå Fotounderlagen passar i alla sorters sammanhang: du kan t.ex. beställa dem för att inreda din butik eller ditt kontor med verksamhetens historiska bilder, eller använda illustrationer för att skapa en avslappnad arbetsmiljö.

Hur man skapar den perfekta presentationen

Dina miljöer blir elegantare med fotounderlag. För att komplettera dem kan du ta en titt på våra inredningsprodukter, och hitta produkterna som lämpar sig allra bäst för dina utställningar.