Fotoprodukter

Skräddarsy ditt kontor eller ditt hus med fotoprodukterna från Pixartprinting. Vi erbjuder fototavlor, canvas, fotopaneler och posters och väggramar. Ge dina bilder och fotografier ett långt liv genom att trycka dem på underlag och material som blir en del av din inredning på ett unikt och effektivt sätt.

Bara det bästa för dina utställningar

Organiseringen av utställningar, festivaler och andra tillställningar kräver mycket jobb: verken du ställer ut måste vara perfekta in i minsta detalj. För att uppnå detta mål ställer vi fem fotounderlag till ditt förfogande.

  1. Fototavlor: du kan trycka dina bilder på dessa förmonterade paneler med canvaseffekt. 
  2. Fotopaneler: för tryck av dina foton med ultrahög kvalitet, kan du välja mellan aluminium, plexiglas och forex som material. Du kan ange personliga storlekar eller använda de som finns på sidan; om du väljer ett förkonfigurerat format kan du även välja tillvalsbearbetningar.
  3. Canvastavlor: den mest använda produkten för konstnärliga verk, med tryck även på kanten. 
  4. Väggram: består av en aluminiumkonstruktion, med spår i vilka duken monteras med hjälp av en keder, en pvc-profil som underlättar monteringen. Du kan välja orientering till dina artiklar, och har hela åtta olika format att välja mellan. Dessutom kan du när du väl beställt ramen, välja att endast beställa tryckta dukar att montera på den.
  5. Högkvalitativa posters: när du behöver det lilla extra vad gäller tryckkvalitet, är denna produkt idealisk. Materialet som postern består av, Ultraphotomatt, är perfekt för dina utställningar och fotovernissager. Storlekarna kan anpassas helt och hållet, medan lamineringsalternativet som förädlar produkten ger dig hela tio olika valmöjligheter.

När används fotounderlag?

Dessa artiklar är idealiska för alla sorters utställningar: från manifestationer till kulturella festivaler, för presentationer på högsta nivå Fotounderlagen passar i alla sorters sammanhang: du kan t.ex. beställa dem för att inreda din butik eller ditt kontor med verksamhetens historiska bilder, eller använda illustrationer för att skapa en avslappnad arbetsmiljö.

Hur man skapar den perfekta presentationen

Dina miljöer blir elegantare med fotounderlag. För att komplettera dem kan du ta en titt på våra inredningsprodukter, och hitta produkterna som lämpar sig allra bäst för dina utställningar.