Canvas

Canvas är perfekta för att dekorera väggar på kontor, i show room, butiker och mässmontrar. Dukens speciella väv, som påminner om en målarduk, ger djup åt färgerna så att bilderna får en sofistikerat uttryck. Dessutom är tyget extremt hållbart och slitstarkt, vilket ger garanterat obegränsad hållbarhet åt dina tryck.

Canvastavlor: lätthet, kvalitet och maximala anpassningsmöjligheter

Är du på jakt efter en trendig lösning för att inreda din bostad eller ditt kontor? Vill du trycka dina foton på ett kvalitetsunderlag för att ge dem den den synlighet de förtjänar? Canvastavlorna från Pixartprinting är en innovativ och modern produkt, som kännetecknas av sina speciella egenskaper som gör dem helt unika inom sin kategori:

  • Fotokvalitet: Canvas är ett material som till mångt och mycket liknar en målarduk och garanterar tryck med mycket hög upplösning. Dina bilder trycks på ett innovativt underlag, utformat för att på bästa sätt framhäva färgerna och varje liten detalj.
  • Fotokvalitet Lätthet: Våra nya tavlor har tagit fram genom att kombinera canvasduken med en invändig ram som är både hållbar och lätt på samma gång, och som blir osynlig vid upphängning. Upphängningen är mycket snabb och enkel.
  • Fotokvalitet Hantverksmässigt: vad utmärker våra nya canvastavlor från de klassiska fototavlorna tryckta på papper? Utan tvekan det slutliga resultatet. En noggrann framtagning av material har gjort det möjligt för oss att skapa en prestigefull produkt, som blivit unik tack vare detaljer som ger en nostalgisk hantverkskänsla.

Canvasduken: kvalitet och lätthet till dina fotografier

Varje fotografi har en historia att berätta. Genom tryck tar dina bilder form och berättar något om dig och det du vill dela med dina gäster. Färgernas glöd och detaljprecisionen är kopplade till valet av tryckunderlag, som till stor del påverkar det slutliga resultatet. Canvas är ett innovativt material, designat för att ge fotografierna den elegans och förädling som utmärker en målning. Canvasens dukspänning garanterar utmärkt synlighet åt dina bilder och möjliggörs av den invändiga ramen, som är både hållbar och lätt.

Användningssammanhang för canvastavlor

Dekoration av privata miljöer och konstutställningar, event och invigningar. Canvas är ett material som passar alla sorters användningssammanhang, både formella och informella. Med Pixartprinting har du möjligheten att trycka dina foton på canvas för att skapa canvastavlor av högsta kvalitet. Du kan göra det med några få klick, på ett lätt och effektivt sätt. Kvalitet och förmånlighet ingår i priset. Du behöver inte uppoffra någotdera: våra nya canvastavlor har utformats för att ge dig möjligheten att få en prestigefull produkt till ett lågt pris.