Väggdekoration

Skräddarsy varje rum, berätta din historia och alla dess viktigaste ögonblick genom att trycka dina favoritbilder på de många tillgängliga materialen. Välj den stil som speglar dig bäst och omge dig med de minnen du älskar.

FRI FRAKT
Vår jul har en helt annan rytm
upp till 40 %
*disclaimer
*Erbjudandet gäller från kl. 8.00 den 06/12 till kl. 23.59 den 12/12, på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till 40 %, med längsta valbara leveranstid. Begränsat till tre bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp per bearbetning är 500,00 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan.
Rama in ett minne till jul
En unik canvastavla från 9,90 €
Skapa den perfekta presenten för alla tillfällen
Fotoprodukter
zoom icon
Gör dina väggar personliga
Trött på de massproducerade tavlorna som alla har i sina hem? Byt då stil och gör ditt hems väggar speciella med en väggdekoration som skräddarsytts för dig. Välj de foton du älskar mest och tryck dina bästa ögonblick på den produkt du föredrar: du har många material att välja mellan, hitta det perfekta för dig.
Canvastavla!
Dekorera ditt hem, skapa den perfekta presenten, bli påmind om ett speciellt ögonblick: allt detta med en canvastavla. Upptäck alla tillgängliga format, ett för varje objekt, och skapa din tavla med några få klick.