Paketlådor med flik

Våra postkartonger med flik är idealiska för leverans och uppvisning av dina produkter. Wellpappen skyddar innehållet från alla typer av stötar och den praktiska flikförslutningen, placerad på den övre och nedre delen av kartongen, ökar förpackningens stabilitet och motståndskraft.

  • 3 format
  • Både utvändigt och invändigt tryck
  • Från 1 exemplar

Paketlådor med flik och låsstift

Letar du efter pålitliga lådor för att förpacka och skicka dina produkter? Med Pixartprinting kan du trycka paketlådor med flik och låsstift. De är tillverkade av robust vitt eller Havana wellpapp och finns i tre olika storlekar: 20x10x30 cm, 20x20x20 cm och 30x15x30 cm. Levereras platta och är enkla att montera tack vare det intuitiva låssystemet. Paketlådorna med flik och låsstift trycks i högupplösning med den senaste trycktekniken. Du kommer att få skräddarsydda förpackningar som helt passar din stil med en högkvalitativ tryckning. Välj dina önskade anpassningsalternativ på den här sidan och gör din beställning för att få dina nya paketlådor levererade direkt till ditt kontor!

Anpassning och tryckning av paketlådor med flik och låsstift

Med Pixartprinting kommer det att vara enkelt att beställa dina nya paketlådor med flik och låsstift. Följ bara dessa enkla steg:

  1. Välj dina önskade anpassningsalternativ.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna från våra grafiska designers. De hjälper dig att ställa in din tryckfil. Du kan också använda Designer, vårt online-redigeringsverktyg, för att skapa ditt nya konstverk.
  3. Skicka din beställning och ladda upp ditt konstverk för att slutföra ditt köp.

Kom ihåg att om du har några frågor eller specifika önskemål kan du alltid lita på vårt kundsupportteam. En av våra erfarna rådgivare finns tillgänglig för att ge dig stöd under hela köpprocessen.