Förpackningar för gåvor

Vi har en låda för alla typer av gåvor: välj bland de många tillgängliga modellerna och upptäck det perfekta formatet för dig. Kuddlådor, present- och kexpåsar, ovala fodral är perfekta för smycken, godis och karameller, företagspresenter och tillbehör.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
En gåva för varje tillfälle
Födelsedagar, företagsfester, årsdagar eller evenemang: vad som helst för att ge en present, piffa till den och skydda den med den perfekta förpackningen.
Det börjar redan med det första exemplaret!
Är du obeslutsam och osäker på vilken förpackning du ska välja? Du kan köpa ett enda exemplar av vår förpackning, vilket minskar onödigt avfall. Inte bara det! Våra förpackningar är enkla, går snabbt att montera och kräver inte att man använder lim.
Gör din förpackning unik
För att dekorera dina lådor eller för att visa upp innehållet ger vi dig möjligheten att skapa små hål eller fönster med den form du önskar. Inte bara det, du kan försköna några detaljer med guld-, silver- eller 3D-färg och anpassa din förpackning även på den inre ytan för att få en oförglömlig upplevelse vid uppackning. Och glöm inte att det finns tre olika typer av kartong, som alla är FSC-certifierade!