Transparent fotoram med akrylglas

Hos Pixartprinting hittar du massor av lösningar för att trycka dina vackraste bilder. En av de mest originella är utan tvekan den transparenta stående fotoramen, en modern akrylglasram för foton i formatet 15x10 cm. Fotoramen kan placeras på en hylla eller på ditt skrivbord, för att alltid hålla dina mest värdefulla minnen nära dig och ständigt levande. Tillsammans med ramen får du också valfritt foto tryckt, som sedan kan bytas ut när det passar dig.

En stående fotoram med "specialeffekter"

Den transparenta fotoramen är också en originell presentidé. Du kan välja den som en personlig present till personen du älskar, eller till en vän eller familjemedlem, i samband med jul eller alla hjärtans dag. Den stående fotoramen finns nämligen även i originalversionerna "med specialeffekter": du kan välja en ram med "snöstormseffekt", med "hjärteffekt" eller med guld- eller silverglitter . Kom ihåg att du enkelt kan byta ut fotot, utan att riskera att förstöra ramens dekorationer.

Beställ din transparenta fotoram med några få klick!

Du kan beställa din nya transparenta fotoram via denna sida. Ladda upp ditt foto och anpassa det med vår kostnadsfria onlineredigerare: du kan beskära det och ändra dess färger och lägga till text eller grafik för att skapa en vacker komposition. När du har lämnat din beställning får du produkten direkt hem till dig med punktlig leverans.

Stående fotoram och andra originella fotogåvor

Hos Pixartprinting kan du hitta massor av fotopresenter att skräddarsy med dina mest värdefulla minnen. Förutom den transparenta fotoramen rekommenderar vi t.ex. våra eleganta fotoposters med ram , våra kombinerbara photo tiles , de vackra skräddarsydda fototavlorna och de mjuka skräddarsydda kuddarna . Vi använder den senaste trycktekniken för att trycka dina foton på vilken yta som helst. Du får ett kvalitetsresultat att dela med mottagarna av dina gåvor.