Askar deluxe för livsmedel

Förpackningar med rosett- eller handtagsförsegling. Offsettryck i fyrfärg för användning med livsmedel. Kartong med Delipac©-beläggning, som står emot olja och fett och är återvinningsbar, komposterbar och biologiskt nedbrytbar.

Praktiska, miljövänliga med snygg design

Om du letar efter en innovativ produkt för din verksamhet, uppfyller våra present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel alla dina behov: de är perfekta för förvaring av dina livsmedel, komposterbara och finns i den modell och det format som passar dig allra bäst.

Det bästa materialet för dina produkter

Present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel är tillverkade av Delipac-kartong, ett material som är framtaget specifikt för denna typen av produkt. Det är en kartong som anpassats för kontakt med livsmedel; den speciella vattenbaserade ytbehandlingen håller den skyddad från olja och fett. Utöver att vara helt återvinningsbar, komposterbar och biologiskt nedbrytbar, kan Delipac värmas i mikrougn och frysas utan att dess egenskaper påverkas.

Dessa kartonger finns i två olika modeller, en med "rosettförsegling" och en med "handtagsförsegling". Vad gäller formatet kan du välja mellan hela fyra olika storlekar: 8,5x7x5 cm, 11x8,7x7,6 cm, 14,8x11,7x10 cm och 18,8x14,5x12,6 cm.

När kan man använda present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel?

Present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel är perfekta för all sorts användning som involverar livsmedel. Du kan använda dem till din kommersiella verksamhet, som förpackning för takeaway av dina produkter.

Vad kan man kombinera med present- och reklamkartonger deluxe för livsmedel?

Här kan du hitta de produkter du behöver för ditt företag. På vår webbsida kan du hitta alla sorters förpackningar för restaurangverksamhet som du behöver för förpackning av dina produkter. Dessutom kan du prova alla sorters användbara verktyg för din restaurangverksamhet.