Tapeter

Välj hur du vill dekorera dina väggar och tryck skräddarsydda tapeter. Inred ditt butiksutrymme, kontoret, hemmet eller din lokal på ett unikt sätt. Tapeterna är enkla både att sätta upp och ta ner och står även emot repor och tidens tand.

  • Två material
  • med eller utan överlappning

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Tapettryck

En av de mest traditionella heminredningsformerna, tapeter kan användas för att täcka alla proportioner av utrymme för att ge ett rum ett personligt utseende och känsla.

Tillsammans med andra former av heminredningsvaror. Pixartprinting erbjuder helt personliga tapeter med möjligheten att anpassa efter eget behov för antingen dig som privatperson eller i företagssyfte.

Välj mellan 3 olika tapetmaterial som skyddar både utseendet och känslan, sedan kan du anpassa projektet med din egna design.

Med våra konkurrenskraftiga priser så kan kunder få sina foton, tapeter eller fondväggar för att skapa ett antal personliga projekt.

Pixartprintings Anpassade Tapeter

Personliga tapeter kan användas för att dekorera en hel yta eller skapa en enastående väggmålningar med egna designidéer.

Alla tapeter trycks på ett 220gsm PVC-fritt material, och med den avancerade HP Latex-tekniken så kan man uppnå resultat med högsta kvalitet.

För lättanvänlighetens skull så behöver inte tapeterna blötläggas innan ansökan, och panelerna kommer med överlappning om så behövs.

För att säkerställa att leveransen av tapeter sker optimalt så kan man använda beställningsformuläret som automatiskt ger information om antalet remsor som varje beställning består av.

Ställ in dimensionerna av ytan du vill personlifiera tapeten med, och formen för att lättare förstå hur slutprodukten ser ut vid beställning.

Billiga Tapeter Från Pixartprinting

Pixartprintings tapeter är lätta att applicera och ta bort, och varje material är resistant mot report för att försäkra långvarigheten.

Notera att vi inte tillhandahåller tapetklister med beställningarna, men vårt beställningsformulär rådgiver om hur många gram som behövs för ditt projekt.

För mer information om tapeter, var vänlig besök vår FAQ-sida eller kontakta kundservice.

Tack vare vår avancerade tryckteknik så kan Pixartprinting leverera personliga tapeter under 72 timmar, men de med mer tid kan dra nytta av en reducerad fraktkostnad. Beställningarna kan övervakas från ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

För de som letar efter att anpassa väggarna på ett mer diskret sätt så har Pixartprinting färdiggjorda väggklistermärken.