Butiksförpackningar

Förpackningarna som innehåller dina produkter ska dra kundernas uppmärksamhet till sig: välj mellan de otaliga möjligheterna som vi ställer till ditt förfogande och hitta den som drar blickarna till sig.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
Tusen förpackningar för tusen olika behov
Din produkt kan behöva en kartongförpackning, flat bag eller doypack eller kanske måste du skicka den och behöver då en förpackning som också fungerar som postemballage. Vi har en lösning för alla dessa behov, upptäck alla modeller och de många tillgängliga formaten och välj det som passar bäst för din produkt.
Vackra förpackningar inifrån och ut
Anpassa din förpackning inte bara på utsidan utan även på insidan: infoga bilder och texter också på insidan och ge dina kunder en oväntad uppackning. Inte nog med det, välj att markera vissa detaljer med guld- och silverförädling.
Flexibilitet till din tjänst
Få dina förpackningar att sticka ut på hyllorna i mataffären, på apoteket eller parfymbutiken genom att välja våra doypacks och flat bags. Upptäck våra modeller, som alla kan väljas i återvinningsbart material, för dina livsmedel, örter, kryddor och djurfoder. Eller för att förpacka kosmetika och kroppsvårdsprodukter eller enkla föremål. Och för ett gott kaffe kan du välja våra smidiga påsar med ventil för att släppa ut luftfuktigheten som genereras i pås
VÄLJ