Stol i kartong

Stol med ryggstöd i kartong för originell och funktionell inredning av kommersiella utrymmen med fullständigt skräddarsydd utformning.

Para ihop design och bekvämlighet.

Praktisk, innovativ och skräddarsydd: stolen i korrugerad kartong är den perfekta sittplatsen för dig. Dess storlek (47x55x80) och ryggstöd (47x18x35 cm) gör den idealisk vad gäller bekvämlighet för dina kunder.

Praktiska tillämpningar

Tack vare sitt speciella utseende, ger stolen i kartong en originell touch till din inredning. Den är därför perfekt för varje event, mässa och utställning som du organiserar: du gör intryck i allt du gör, och fastnar i minnet hos alla besökare. Stolens funktionalitet och bekvämlighet för den perfekt för alla sorters inomhusmiljöer Använd den för att skapa en originell miljö, som gör kunderna nyfikna.

Produkter att kombinera med stolen i kartong

Om du uppskattar den originalitet som kartong ger, har vi flera andra produkter i detta material. Våra stolar och pallar är idealiska för alla sorters inomhusevent: du kan välja mellan olika modeller och beställa den som passar dig bäst. Vårt bord är perfekt för utställning av dina reklamprodukter. Om du har tidningar och kataloger som du vill presentera på ett roligt sätt kan du välja vårt tidningsställ magazoo.