Puff i kartong

Hållbar konstruktion med kvadratisk bas, perfekt i butiker både som avställningsyta och tillfällig sittplats. Lätt att montera och lyfta, och håller för flera personer.

Praktisk, originell och slitstark

Sittpuffen i kartong har perfekt design för din inredning. Dess kompakta storlek (75x75x46) gör den även mycket bekväm för dina kunder, som sätta sig ner när de blir trötta i benen. Tack vare sittpuffens hållbara konstruktion, håller den för upp till tre personer; det lätta materialet för den lätt att transportera, s¨å att du kan flytta den dit du vill utan minsta ansträngning.

Användningsområden

Sittpuffen är särskilt lämplig för kommersiella verksamheter: kunderna kan använda den som sittplats, t.ex. när de provar skor eller väntar utanför ett provrum. Den är utformad för att vara en snygg detalj i din inredning, både för butiker och kontor.

Andra förslag för din inredning

Om du vill inreda dina utrymmen på ett originellt sätt, finns även andra kartongprodukter. Våra stolar och pallar, lätta och hållbara, är anpassade för alla sorters inomhusmiljöer. För att göra kundernas väntan så angenäm som möjligt kan du erbjuda spännande läsning, är vårt tidningsställ magazoo, praktiskt och roligt, perfekt för dig. Om du vill dela ut reklamartiklar kanske vårt bord i kartong är det du letar efter.