Förpackningar för kosmetika

Ta hand om varje detalj på ditt kosmetika- eller kroppsproduktmärke: börja med rätt förpackning och få den att uppmärksammas vid första anblicken!

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.
Redo för alla dina behov
Olika former, storlekar, material: vår förpackning är mångsidig och anpassar sig till alla produkter, från krämer till nagellack, mascara och läppstift.
Exakt som du föreställer dig det
Anpassningsmöjligheterna är obegränsade. Du kan välja modell (från påsar till triangulära lådor, från askar med lock till sexkantiga förpackningar och mycket mer), format och vilka egenskaper som ska göra din produkt unik. Genom att skapa ett invändigt tryck kan du göra dina lådor återanvändbara och uppmuntra dina kunder att undvika slöseri och göra ett hållbart val.
Välj din modell och antal
Allt från en stor mängd till en enda kopia, från enkel kartong till wellpapp: beställ mängden lådor och den modell som bäst passar dina behov. Använd dem för att säkert skicka dina produkter eller för att förpacka den perfekta presenten.
Det finaste på hyllan
Har du någonsin funderat på flexibla förpackningar för att få dina kunders uppmärksamhet? Isolera, skydda, bibehåll och bevara ditt innehåll. Är inte det tillräckligt? Skapa något storslaget! Välj mellan doypacks och flat bags och låt dina kosmetikprodukter synas på hyllorna i parfymaffärer, på stormarknader och apotek.
UPPTÄCK
Inte den vanliga förpackningen
Dina kosmetiska produkter förtjänar en förpackning som belyser och återspeglar deras värde: välj rätt förpackning och skräddarsy den efter ditt varumärke. Inte nog med det! Tack vare alternativ som den skärddarsydda invändiga skärningen kan du låta kunden få se innehållet innan köp. Använd den form du vill ha och ett passande invändigt tryck.
SKAPA NÅGOT STORSLAGET