Matbrickor

Brickor för livsmedel med offsettryck i fyrfärg anpassat för kontakt med mat. Kartong med Delipac©-beläggning som står emot olja och fett och är återvinningsbar, komposterbar och biologiskt nedbrytbar.

Redo för användning

Om du behöver en tillförlitlig förpackning som är enkel att använda, är våra matbrickor perfekta för dig. De är jätteenkla att sätta ihop och är redo att användas med en gång. Med tolv olika format att välja bland kan du beställa den bricka som passar din verksamhet bäst. När du väl har parat ihop de förvalda storlekarna för bas (minst 100 mm, högst 300 mm) och djup (minst 100 mm, högst 250 mm), har du genast de perfekta brickorna.

Det bästa materialet för dina matvaror

Tack vare kartongen Delipac, kommer all mat som du placerar på brickan endast i kontakt med det perfekta förpackningsmaterialet för direktkontakt med mat. Förutom att tåla fett och olja, klarar materialet av både mikrovågsugnen och frysen utan någon risk för matens integritet. Dessutom är det enkelt att bortskaffa.

Användningsområden

Matbrickorna är perfekta som din verksamhets takeaway-förpackningar. Du kan skapa brickor med din logga och därmed få fortsatt marknadsföring av ditt varumärke. De är också idealiska för att visa upp dina varor på mässor och event: både för att presentera dina produkter, och för att dela ut dem till kunderna.

Vilka andra produkter kan jag para ihop med brickorna?

För allt som har med gastronomi att göra, kan vår dedikerade avdelning stå till din tjänst. Om du istället vill se andra förpackningar för matvaror, ta en titt på våra restaurangförpackningar.