Flaskförpackningar

Påsar och olika sorters förpackningar i kartong för dina flaskor.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Presentförpackningar för vinflaskor

Vare sig du är en producent/återförsäljare och är i behov av att skapa skräddarsydda förpackningar för vinflaskor, eller om du vill ge en flaska vin eller bubbel i gåva till en kund, kan du välja bland våra många produkter för flaskor. Våra lösningar, som alla utmärks av utmärkt tryckkvalitet, snabb service och förmånliga priser, finns tillgängliga även för små upplagor, så att du kan förvandla din vinflaska till en elegant budbärare!

Skräddarsydda presenförpackningar för vinflaskor: hög kvalitet och förmånliga priser

Erbjudandet innefattar ett stort utbud av förpackningslösningar från påsar till förädlade kartonger.

Vår kategori Wineline är en kollektion shoppingpåsar avsedd för flaskor och finns i versionen Express, i färgat papper med område som kan skräddarsys, och i versionen Premium, tillverkad av hållbart papper och förstärkt botten, smyckad med handtag i bomullssnöre och tryckbar även i fyrfärg på hela ytan och möjlighet att lägga till matt eller blank laminering.

Dessutom erbjuder Pixartprinting ett stort utbud av skräddarsydda förpackningar för vinflaskor, framtagna för att garantera en säker transport och samtidigt skänka elegans till produkten och förstärka varumärket. Kollektionen omfattar förpackningar till vinflaskor i kartong i modellernaenkel eller dubbel, samt lådor i olika format och modeller med eller utan handtag, samtliga tillverkade i bigad 500-grams kartong, blank på bägge sidor, laminerbar och med offset-tryck.

Relaterade produkter

Du kan sätta pricken över i på dina förpackningar genom att smycka dem med etiketter: finns både i papper och i vidhäftande material, samt i harts, perfekta för att framhäva limited editions. För att värdesätta dina produkter ännu mer, kan du välja taggar i pvc eller papper, i versionerna klassisk eller deluxe, anpassningsbara med tryck både på fram- och baksida.