Vad är Photo Tiles?

Våra Photo Tiles är enkla skivor som du kan anpassa med dina foton. De utgörs av en plastram som består av tre delar, och levereras monterade med ditt foto tryckt på fotopapper. De anpassningsbara skivorna kommer att finnas i två storlekar, en kvadratisk (20 x 20 cm) och en rektangulär (20 x 25 cm).

Photo Tiles är designade för att vara redo att användas, de levereras färdigmonterade och med speciella självhäftande fästen som gör att du kan hänga dina foton direkt på väggen. Fästena på den personliga fotoskivan är av typen "fästa och lossa" så att du kan flytta bilden tills du hittar den position du gillar bäst. Om du vill kan du välja att få dina Photo Tiles levererade med en liten piedestal så att du kan använda bilden som ett skrivbordsfoto.

Hur kan man skräddarsy sina Photo Tiles?

Att skapa skräddarsydda Photo Tiles går verkligen snabbt och enkelt. Du kan också göra det bekvämt från din smartphone genom bara några få steg.

  1. Välj vilket foto du vill trycka
  2. Välj format på skivan
  3. Förhandsgranska din skiva i 3D och försäkra dig om att du gillar resultatet
  4. Välj kvalitet och leveranstider från tabellen
  5. Ange leveransadress och fortsätt till kassan

Sen tar vi hand om resten. Vi trycker dina fotoskivor och skickar dem till dig på nolltid. Enkelt eller hur? Så vad väntar du på? Skapa skräddarsydda Photo Tiles med dina egna foton och dekorera dina väggar nu på direkten.

Fotoskivor 20x20. Men varför kallas de Photo Tiles?

Våra Photo Tiles har fått sitt namn från "tile" dvs. "platta". Den här typen av underlag, i synnerhet i det kvadratiska formatet 20x20, påminner till storleken om en kakelplatta som fästs på väggen för att dekorera väggarna. Precis som kakelplattor gillar inte heller Photo Tiles att vara ensamma, de vill vara omgivna av sin egen sort. Våra Photo Tiles är framtagna för att skapa fotokompositioner, på ett geometriskt och välordnat sätt eller lite huller om buller. Det bestämmer du själv. Skapa din vägg av minnen med dina nya fotoskivor 20x20!

Photo Tiles och liknande produkter

Vilka andra produkter i vår katalog tycker du verkar intressanta? Om du letar efter en present får du inte missa alla våra fotogåvor, såsom skräddarsydda väskor och kuddar. Om du däremot vill skapa väggdekorationer men letar efter något större kan du ta en titt på vår väggdekorationsavdelning, där du kan skapa skräddarsydda tavlor eller nya affischer med ram.