Oregon vattenflaska

Aluminiumflaska med skruvlock och karbinhake. Maximal kapacitet 400 ml. Karbinhaken lämpar sig inte för klättring.

  • Produktens mått: 17,5 x ø 6,5 cm
  • Vikt: 86 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Den rätta presenten för dina sportiga kunder

Om du vill sprida ditt varumärke under fritiden har du nu en perfekt produkt för detta ändamål: den anpassningsbara vattenflaskan Oregon. Trots dess kompakta storlek (17,5 cm hög och 6,5 cm i diameter) och dess lätta vikt (86 gram) har den en maximal kapacitet på 400 ml. Dina kunder kommer att uppskatta hur praktisk flaskan är. Behållaren är tillverkad av aluminium och är utrustad med skruvlock och karbinhake (denna är inte lämplig för klättring).

När kan produkten användas?

Flaskan Oregon är den perfekta presenten för alla sportrelaterade miljöer. Dela ut den både vid evenemang du sponsrar, såväl som mässor du deltar vid. Utnyttja den personliga anpassningen och tryck din logotyp eller ditt budskap på vattenflaskan och främja ditt varumärke ännu mer.

Skapa riktad kommunikation

Välj vilken färg du vill ha på flaskan. Det finns nio möjligheter: äppelgrön, silver, marinblå, blå, röd, neongul, neonrosa, vit och ljusblå.

Du kan välja mellan två tryckalternativ: lasergravering på en yta på 20x100 mm eller tampongtryck med en eller två färger på ett yta på 30x70 mm. Om du väljer tampongtryck har du 12 förkonfigurerade nyanser att välja mellan för den första färger, eller en egen anpassad. När det gäller den andra färgen, som är valfri, kan du välja mellan 11 standardfärger eller din skräddarsydda nyans.

Vad passar till vattenflaskan Oregon

Om du letar efter skräddarsydda gadgets för att marknadsföra din verksamhet kan du hitta andra varor för fritiden på vår hemsida, till exempel Palma badboll.