Pacific vattenflaska

Aluminiumflaska med skruvlock och karbinhake. Maximal kapacitet 770 ml. Karbinhaken lämpar sig inte för klättring.

  • Produktens mått: 24,5 x ø 7 cm
  • Vikt: 105 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Den rätta gåvan till dina kunder

Utnyttja mångsidigheten hos Pacific vattenflaska i aluminium för att marknadsföra ditt företag. Den anmärkningsvärda kapaciteten (770 ml) gör flaskan användbar och funktionell för både fritid och kontor. Presenten, som du kan anpassa med din logotyp eller ditt budskap, kommer att uppskattas för sin användbarhet (endast 105 g, 24,5 cm lång och 7 cm i diameter).

Din logotyp på din vattenflaska

Vi erbjuder två olika tryckmetoder för anpassning: tampongtryck med en eller två färger och lasergravering. När det gäller den första färgen för tampongtryck (tryckt på en yta på 25x55 mm i mitten av flaskan), kan du välja en egen skräddarsydd nyans eller bland 12 förkonfigurerade möjligheter. Om du också vill använda en andra färg, kan du välja mellan de 11 färgerna på hemsidan eller använda din egen nyans. Lasergravyr tillämpas alltid i mitten och på ett område som är något större (20x117 mm).

Sedan kan du också välja vilken färg du vill ha på flaskan. Det finns sju olika färger att välja bland: blå, silver, grön, vit, ljusblå, röd och svart.

Användningsområden

Tack vare att den är så praktisk är flaskan Pacific ett mycket bra verktyg för att bevara din dricka på kontoret. Dessutom gör skruvlocket och karbinhaken att den är perfekt för sportaktiviteter (karbinhaken är inte lämplig för klättring). Dina kunder kommer att bli mycket nöjda med vattenflaskans mångsidighet och dess användbarhet i alla sammanhang. Därför passar den som gåva under olika event för att sprida ditt varumärke och göra att du blir ihågkommen.

Vilka produkter kan jag kombinera med vattenflaskan Pacific?

Om du gillar varan men vill ha mindre dimensioner är vattenflaskan Oregon perfekt för dig. På hemsidan kan du också hitta andra reklamgadgets som lämpar sig för marknadsföring av ditt varumärke.