Torino termosmugg

Mugg med dubbla väggar: yttervägg i rostfritt stål och innervägg i ABS-plast. Skruvlock och skjutöppning. Maximal kapacitet: 450 ml.

  • Produktens mått: 21,6 x ø 7 cm
  • Vikt: 214 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Ditt varumärke vid tävlingar

Om du letar efter ett sätt att spida ditt varumärke i alla sorters sammanhang, är Torino termosmugg något för dig. Tillförlitligheten hos rostfritt stål och plast samt skruvlock och skjutöppning, gör att den passar perfekt för sportevenemang: de som använder den kommer även att vara nöjda med muggens volym på 450 ml, i en smidig produkt som är endast 25 cm hög och 7 cm i diameter. Genom att ge bort denna reklamgadget till dina kunder ger du dem en användbar produkt.

Den bästa modellen för dig

Först och främst kan du välja mellan fyra olika färger: svart, royalblå, vit och orange. Vad gäller anpassningen kan du trycka på ett område på 20x45 mm på ovandelen av muggen: du kan trycka din logga eller ditt budskap med tampongtryck med en eller två färger. Som första färg kan du välja en personlig färg eller någon av våra tolv förkonfigurerade färger. Den andra färgen är frivillig, och kan antingen vara din personliga färg eller någon av våra elva förkonfigurerade färger.

Praktiska tillämpningar

Du kan med framgång ge bort denna gåva under olika sportevenemang och idrottsmässor. Om du sponsrar sådana event eller organiserar dem för egen räkning, kommer besökarna och/eller dina anställda med säkerhet att uppskatta denna typ av gåva. Muggen kan även användas på kontoret till olika sorters drycker.

Andra produkter för sport och fritid

Du kan hitta andra produkter till din fritid hos oss, som t.ex. sportarmband för smartphone bland våra skräddarsydda gadget.