Skyltar

I Plexiglas eller Forex, finns i olika format, även skräddarsydda. Levereras även med aluminiumdistanser, skruvar och pluggar för väggmontering.

Plexiglasskivor för dekoration

Plexiglas Väggplakat – Inomhus eller Utomhus

Plexiglasplakaten kan vara ett utmärkt val för göra ditt kontor eller företagsmiljö mer stilfullt och personligt.

Plexiglasplakaten kommer i 9 olika former där du har möjlighet att välja att skära ned dem till olika former.

Det finns förvalda valmöjligheter och den mest vanliga är plexiglasskylten som finns tillgänglig och du kan även göra dem mer personliga med din egen grafiska fil, text och logotype.

Väggskyltar I Plexiglas

Väggplakat kan användas på olika sätt för kontor, restauranger, hotel och andra stora fabriker för att skapa tydliga signaler och riktningsskyltar. Plakaten kan antingen stå inomhus eller utomhus tack vare dess vädertåliga och uthålliga material.

Pixartprintings plexiglas kan antingen vara helt färgade eller genomskinliga, beroende på vad den avsedda avsikten med effekten är.

Om du vill ha hjälp med filförberedelser eller vill ta del av användbara tips så kan vår kundtjänst hjälpa till. Plakaten kan enkelt monteras upp på väggen då det redan finns hål.

Tilläggsprodukter

Utöver våra plexiglasplakat så har vi andra styva material som kan användas för tryck som till exempel Foamex, som är en av de mest använda för stortryck.