Platta påsar

Våra platta påsar är designade för att ta minimal plats och uppfylla dina olika behov: shoppingpåsen expanderar när den fylls och anpassar sig till alla dina produkter. En mångsidig lösning, perfekt för butiker, take away-tjänster och många andra kommersiella aktiviteter.

  • Färger: vit och ljusbrun
  • Tryckbar på båda sidor
  • Platta handtag

Platta papperspåsar "Flatbag"

De platta papperspåsarna modell "Flatbag" har en enkel, bottenlös struktur som lätt anpassar sig till innehållet. De är utrustade med praktiska platta pappershandtag och kännetecknas av stor hållbarhet. De kan därför användas för en bred variation av produkter och sektorer, från kläder till livsmedel. Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka dina egna anpassade platta papperspåsar. Du kan göra det genom denna sida, med bara några klick!

Välj de konfigurationsalternativ du föredrar, skicka din beställning och ladda upp din tryckfil för att slutföra köpet.

Anpassade platta påsar

På denna sida har du möjlighet att välja de anpassningsalternativ som du föredrar för trycket av dina platta påsar:

  • Storlek: S, M eller L.
  • Material: vit eller avanafärgad kraftpapper.

Tryck din grafik på ytan av påsarna (som din logotyp eller ett marknadsföringsmeddelande) och gör dem omedelbart igenkännbara!

"Flatbag" och andra modeller av papperspåsar

I vårt omfattande katalog kan du hitta många modeller av papperspåsar att anpassa. Förutom papperspåsarna "Flatbag", rekommenderar vi att du också tar en titt på våra Take-away påsar och Flaskpåsar. Upptäck dem alla!