Väskor med handtag

Väskor i bomull och nonwoven, tillgängliga i olika färger och format, med eller utan bälg. Tryck på fram- och baksida, samma eller olika, med upp till två färger på nonwoven och upp till tre färger på bomull.

Samla dina idéer i en skräddarsydd shoppingväska

När du går runt på en mässa samlar du ofta på dig stora mängder informationsmaterial. Efter ett tag blir det ganska svårt att hålla allt i händerna och du börjar leta efter den perfekta gadgeten: tygväskan. Tygväskan är därför den idealiska och en av de mest eftersökta reklamartiklarna. Genom att skräddarsy den ser du till att kunderna och besökarna går runt med ditt varumärke under hela mässan, och när eventet är slut kan de använda väskan i vardagen.

Pixartprinting ger dig möjligheten att skapa dina egna tygväskor och skräddarsy dem tack vare följande alternativ:

  • Material: välj mellan 100 % naturlig bomull 135 g och fiberduk (TNT), polipropylen återvunnen till 80 %, ett miljövänligt alternativ.
  • Format: väskorna i fiberduk (TNT) finns i fyra olika format - alla med bälg - och väskorna i bomull finns i tre olika format – två format med bälg och ett utan bälg.
  • Färg: väskorna i fiberduk (TNT) finns i fem färger och bomullsväskorna finns i fyra färger.
  • Tryck: medan väskorna i TNT kan tryckas med en eller två färger, kan bomullsväskorna tryckas med tre av tolv olika Pantone-färger.
  • Orientering: shoppingväskorna kan skräddarsys endast på framsidan, likadana tryck på fram- och baksida, eller olika tryck på fram- och baksida.

Väskorna med bälgar har dessutom större utrymme jämfört med klassiska shoppingpåsar, så att du kan bära med dig allt du behöver.

Väskorna ger dig ytterligare en yta att sätta ditt varumärke och budskap på, utnyttja dem till max! Möjligheterna att anpassa dessa väskor är oändliga: du kan t.ex. använda dem som shoppingpåsar i din butik för dina kunders köp, dela ut dem på mässor som gadgets till besökare eller trycka din grafik på dem och använda till din e-handel. Vid olika event och arrangemang behövs flera olika reklamprodukter: av dessa är tygväskan en av de mest efterfrågade produkterna att ge bort till deltagarna som minne. Skräddarsy dem med din logga, datum och färger för eventet och använd som förpackning till ett provkit att ge bort till alla!