Standardkort

Kort i PVC i olika tjocklekar och basfärger med effektfulla finishar. Kan skräddarsys både på fram- och baksidan.

Tryck dina PVC-kort

Välj det allra bästa för dina onlinetryck på transparenta och färgade kort i PVC

Plastkort är numer ett oumbärligt verktyg i vår vardag, som används både i jobbet och privat. Det är därför allt viktigare att satsa på kvalitet, effektivitet och en utmärkande stil.

Med Pixartprinting kan du vara säker på att få en hållbar och praktiskt produkt

Vår decennielånga erfarenhet inom onlinebeställda tryckeritjänster är en garanti för kvalitet i toppklass. Tack vare kontinuerlig teknisk uppdatering kan vi erbjuda utmärkta tryck på PVC, med korta leveranstider och till förmånliga priser.

Kreativa lösningar för skräddarsydda kort i PVC.

En pålitlig och seriös image för praktiska verktyg av högsta kvalitet. Välj de plastkort som passar din verksamhet allra bäst: färgade eller transparenta - och skräddarsydda!

Storlekar

Våra plastkort finns i storleken 8,5 x 5,4 cm. Denna mångsidiga och praktiska produkt passar alla professionella och kommersiella sammanhang, och kan tryckas både på fram- och baksida. Du kan dessutom välja tjocklek på PVC:n; 0,5 eller 0,76 mm. Prova våra kvalitetstryck på PVC-kort för en funktionell och snygg produkt.

Skräddarsytt

Våra plastkort är enkla i grunden, för att du ska kunna skräddarsy dem efter dina önskemål: täckande färg eller transparent (med 0,76 mm tjocklek på PVC:n), effektfull finish i metall, guld, silver eller pärlemor.

Offert och köp

Begär en gratis offert genom att välja mellan alla olika alternativ för ett skräddarsytt kort, och ange önskad leveranstid. Gå sedan vidare till köp på några få sekunder. Upptäck även versionen med avlångt hål, för anvädning runt halsen.