250 Inbjudningskort 10 x 15 cm

Är du en ny kund med momsregistreringsnummer? Vi erbjuder dig 250 inbjudningskort i storleken 10 x 15 cm med färgtryck på bestruket 350 g/m² papper. Skicka din fil och upptäck Pixartprintings kvalitet för endast 1 €!**Erbjudandet gäller endast nya kunder med momsregistreringsnummer, och betalning med kreditkort eller via Paypal. Leveranstid 7 arbetsdagar från beställningsdatum.

Pixartprintings Inbjudningskort Gratis

Anpassade inbjudningskort är ett billigt sätt att annonsera ett kommande evenemang till kunder och klienter. Pixartprintings inbjudningskort är av högsta kvalitet, men om du vill testa vår tjänst så kan du dra nytta av vårt erbjudande av 250st inbjudningskort för endast betalar frakten på 1£.

På bara 7 dagar kommer du att få 250st högkvalitativa inbjudningskort fullt anpassade med din personliga design. Notera att detta erbjudande endast är för nya kunder med ett registrerat MOMS-nummer och kan inte kombineras med andra Pixartprintingerbjudanden.

Bröllopsinbjudningar och födelsedagsinbjudningar gratis

Du har möjlighet att skapa 250st inbjudningskort i antingen horizontellt eller lodrätt tryck på 10x15cm. Dessa trycks på en klassisk silkesövertäckt papper där du uppnår maximalt resultat.

Beroende på din grafiska design så kan produkten anpassas för bröllop, födelsedagar, religiösa möten eller något annat. För mer information, var vänlig kolla in vår nedladdningsbara bruksanvisning eller ring kundtjänst.

Inbjudningstryck och leverans

Leveranskostnaden är inkluderad i 1£ + MOMS, men för att säkerställa att ditt slutprojekt levereras så snabbt som möjligt så måste beställningen vara gjord innan 17:00, den grafiska filen vara uppladdad 17:30 och betalningen vara mottagen 18:30.

Att lägga en beställning är enkelt tack vare vårt onlineformulär och följ statusen från din personliga Pixartprintingkonto. För reklamprodukter så kan vi bara acceptera PayPal och kreditkort som betalningssätt.

Relaterade Produkter

Pixartprinting är säkra på att du kommer att bli nöjd med alla våra produkter, vilket är anledningen till att vi erbjuder 250st visitkort för endast 1£.