You are on the domain .se, we recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language needs and navigation.
ENGLISH(EU)
CLOSE

Pixartprintings Visitkort Gratis

Alla företag kräver en bra avkastning på sina investeringar i visitkort, men inte alla visitkort är av så hög kvalitet som de hos Pixartprinting. För att bevisa det så erbjuder vi 250 gratis-visitkort till alla våra nya kunder med en leveranskostnad på 1€.

Inte bara det, vårt beställningsformulär gör det enkelt att beställa visitkort gratis och enkelt, allt vi behöver från dig är en grafisk fil.

Notera att detta erbjudande inte kan kombineras med något annat på Pixartprintings hemsida, men om du behöver flera former av rabatter så kan du besöka vår Promo Pack-sektion.
 

Visitkortstryck Gratis

Dimensionerna för visitkorten är traditionell 8.5cm x 5.5cm och låter dig att trycka på framsidan av varje kort. Kunder kan välja om de vill trycka sina visitkort i liggande eller stående orientering och kan tillämpa sin egen design via sin bildfil.

Den grafiska filen kan laddas upp på Pixartprintings hemsida eller skickas via epost. Vår sida innehåller en nedladdningsbar instruktionsmanual med information vad gäller layouter och marginaler.

Om du vill ha ytterligare tips on vad gäller din grafiska fil kan du besöka vår FAQ-sida eller ringa vår kundtjänst.
 

Leverans av Gratisvisitkorten

Kvalitet är en av de viktigaste faktorerna på Pixartprinting, vilket är anledningen till att våra gratisvisitkort kommer i klassiskt silkestäckts papper. Leveransen kostar endast 1€ + Moms och din slutprodukt finns hos dig på bara 7 dagar.

Notera att vi endast accepterar PayPal och kreditkort som betalmedel och vi beöver din betalning senast 18:30 om din beställning ska behandlas samma dag.

Efter betalningen kan du följa hela processen av din beställning via ditt personliga Pixartprintingkonto.
 

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar visitkort som är helt anpassningsbara efter dina behov till ett konkurrenskraftigt pris.

Få en offert
Vill du skapa din design kostnadsfritt?
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Namn på filen som hör ihop med denna produkt
Uppskattad leverans
Kopior
0,00
0,00
Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjlighet att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Ange bara din PROMOCODE i angiven ruta ock klicka på "Aktivera Promocode" för att beräkna den nya ordersumman.

Din promocode kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att registrera dig hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad på nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök logga in igen och skriv koden på nytt eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
Beställningen behöver göras före 12:00.
Filen behöver skickas före 12:30 den dag som beställningen görs.
Betalning behöver göras senast 12:30 (exklusive leverans) den dag som beställningen görs (Visa, MasterCard, PayPal, banköverföring).
Leveranstiderna gäller de flesta länder. Leveranser till avlägsna platser kan ta två arbetsdagar eller mer. Filer eller betalningbekräftelser (kreditkort, PayPal och banköverföring) som mottagits efter förfallodatum kan orsaka leveransförseningar.

Tips för preparering och tryck av din fil

Du bör skicka oss en PDF, JPEG eller TIFF fil med följande egenskaper:
Bas: #base#
Höjd: #altezza#
Använd mallen för att skapa din fil korrekt. Utan skärmärken.

250 Visitkort -omdömen insamlade av reevoo
Verifierade recensioner av 250 Visitkort 

av 10 möjliga

1 049 omdömen

Pris
9,4
Kvalitet
8,3
Kvalitet i förhållande till pris
9,1
Övergripande bedömning
8,7
Betyg 8.7 ut av 10 baserat på 1049 omdömen
Omdömen från:
Sortera enligt: