250 Visitkort

Är du en ny kund med momsregistreringsnummer? Vi erbjuder dig 250 visitkort i storleken 8,5 x 5,5 cm med färgtryck på bestruket 350 g/m² papper. Skicka din fil och upptäck Pixartprintings kvalitet för endast 1 euro!**Erbjudandet gäller endast nya kunder med momsregistreringsnummer, och betalning med kreditkort eller via Paypal. Leveranstid 7 arbetsdagar från beställningsdatum.

Pixartprintings Visitkort Gratis

Alla företag kräver en bra avkastning på sina investeringar i visitkort, men inte alla visitkort är av så hög kvalitet som de hos Pixartprinting. För att bevisa det så erbjuder vi 250 gratis-visitkort till alla våra nya kunder med en leveranskostnad på 1€.

Inte bara det, vårt beställningsformulär gör det enkelt att beställa visitkort gratis och enkelt, allt vi behöver från dig är en grafisk fil.

Notera att detta erbjudande inte kan kombineras med något annat på Pixartprintings hemsida, men om du behöver flera former av rabatter så kan du besöka vår Promo Pack-sektion.
 

Visitkortstryck Gratis

Dimensionerna för visitkorten är traditionell 8.5cm x 5.5cm och låter dig att trycka på framsidan av varje kort. Kunder kan välja om de vill trycka sina visitkort i liggande eller stående orientering och kan tillämpa sin egen design via sin bildfil.

Den grafiska filen kan laddas upp på Pixartprintings hemsida eller skickas via epost. Vår sida innehåller en nedladdningsbar instruktionsmanual med information vad gäller layouter och marginaler.

Om du vill ha ytterligare tips on vad gäller din grafiska fil kan du besöka vår FAQ-sida eller ringa vår kundtjänst.
 

Leverans av Gratisvisitkorten

Kvalitet är en av de viktigaste faktorerna på Pixartprinting, vilket är anledningen till att våra gratisvisitkort kommer i klassiskt silkestäckts papper. Leveransen kostar endast 1€ + Moms och din slutprodukt finns hos dig på bara 7 dagar.

Notera att vi endast accepterar PayPal och kreditkort som betalmedel och vi beöver din betalning senast 18:30 om din beställning ska behandlas samma dag.

Efter betalningen kan du följa hela processen av din beställning via ditt personliga Pixartprintingkonto.
 

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar visitkort som är helt anpassningsbara efter dina behov till ett konkurrenskraftigt pris.