5 Affischer 70 x 100 cm

Är du en ny kund med momsregistreringsnummer? Vi erbjuder dig 5 utomhusposters i storleken 70 x 100 cm med färgtryck på 120 g/m² Blueblack-papper. Skicka din fil och upptäck Pixartprintings kvalitet för endast 1 euro!**Erbjudandet gäller endast nya kunder med momsregistreringsnummer, och betalning med kreditkort eller via Paypal. Leveranstid 7 arbetsdagar från beställningsdatum.

5st Affischer (70x100cm) för 1€ - Endast Nya Affärskunder

Missa inte den stora chansen för en praktisk erfarenhet av kvalitet på Pixartprintings produkter.

Nu, om du är ny som Pixartprintingkund och har ett Moms-nummer kan du ta emot 5st affischer i 70x100cm utan extrakostnad.

Pixartprintings affischer är skapade av skräteknik och val av pappersmaterial som försäkrar både exceptionell kvalitet och möjligheten att motstå alla element och speciellt solen.

Pixartprintings affischer har en livslängd på mer än två månader om den används utomhus och en 5-årig livslängd om den används inomhus.

Att testa Pixartprintings kvalitet på en 70x100cm stor affisch kan inte bli lättare och är helt gratis. Ladda bara upp din fil på den avsedda uppladdningssektionen så kan du låta Pixartprinting ta hand om resten?

Varje år så förser Pixartprinting behoven av 80 000 kunder i Europa. Du kommer inte att vara ett undantag.

Ge dig själv en present och beställ Pixartprintings affischer för 1€.