Färgguider

Våra färgguider är ett oumbärligt verktyg för ditt arbete: tack vare de många kromatiska kombinationerna kan du få en exakt uppfattning om tryckens färgåtergivning på en mängd olika media. Välj den färg som passar dig!

Sätt våra färger på prov

För att lära känna våra produkter bättre, kan du ta en titt på vår färgguide för att innan du gör beställningen se hur färgåtergivningen blir. Vi erbjuder kromatiska kombinationer på hela 37 olika underlag, uppdelade i fem olika guider.

  1. Färgprover för småformat: tack vare detta verktyg kan du lära känna färgåtergivningen för tusentals olika färgkombinationer för dina pappersdokument. Boken består har storleken 148x210 mm och består av 242 tvåsidiga sidor.
  2. Färgguide för styva underlag: du ta del av färgkombinationerna för hela 16 olika underlag. Formatet är 100x70 cm.
  3. Färgguide för banderoller och mesh: vi erbjuder färgkombinationer för fyra olika material, i formatet 100x70 cm.
  4. Färgguide för självhäftande pvc: du kan välja mellan elva olika underlag för att ta reda på vilken färgkombination är den rätta för dig. Formatet på guiden är 100x70 cm.
  5. Färgguide för tyger: du kan välja mellan fem olika underlag för dina tryck.

Verifiera färgåtergivningen för dina artiklar

Färgguiderna är ett oumbärligt verktyg för att bli säker på hur produkterna du beställer kommer att se ut. Tack vare det stora utbuden av underlag, kan du experimentera och vidga dina vyer: ge utlopp för din kreativitet.

åt oss hjälpa dig att prova produkterna

Det är inte bara färgen som kan upphov för tvivel, utan även vilken typ av artikel du ska köpa. Om du inte är säker på vilken produkt som passar dina behov bäst, kan du ta en titt på våra provpaket: på så sätt kan du se och känna på de olika produkterna och hitta den som passar dig bäst.