Brown lunchkylväska

Brown lunchkylväska. Kylväska med yta tryckt att se ut som brunt papper. Laminerat nonwoven 110 g/m².

  • Produktens mått: 19 x 14 x 32 cm
  • Tryckmått: 11 x 10 cm
  • Vikt: 48 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Retrodesign, maximal funktionalitet

Håll din medhavda lunch fräsch i vår pålitliga lunchväska som är både snygg och funktionell: Brown lunchkylväska. Kardborrstängningen garanterar säker isolering av huvudfacket; TNT-duken som väskan är tillverkad av liknar brunt papper, vilket ger en snygg retrolook. Du kommer garanterat att bli nöjd med funktionaliteten hos denna produkt. Den är liten till storleken (19x14x32 cm) och vikten är minimal (endast 48 g), men är ändå rymlig.

Lämna ditt avtryck på produkten

Du kan trycka din logga eller ditt budskap på ett område på 110x100 mm i mitten av kylväskan, genom serigrafitryck med en färg. Anpassningen ger dig möjligheten att välja mellan 12 förkonfigurerade färger, men du kan även välja en egen personlig färg.

Utnyttja anpassningsmöjligheterna för att marknadsföra ditt budskap

Lunchkylväskan är en användbar produkt för alla som äter lunch utanför hemmet, t.ex. på arbetsplatsen eller under en utflykt på helgen eller semestern. Du kan ge bort den på alla sorters utomhusevent som din verksamhet deltar i: din gadget kommer att uppskattas av alla. Om du är i resturangbranschen kan du dessutom använda den till takeaway. Utnyttja Brown lunchkylväskas unika look för att bli ihågkommen av dina kunder.

Erbjud andra produkter för måltider utanför hemmet

Hos oss har du flera andra produkter att välja mellan för att tillgodose dina kunders behov. Om du är på jakt efter en lunchkylväska med större utrymme än Brown, är Kumla den rätta produkten för dig. För att istället kunna värma upp din mat i mikron kan du välja vår Maalbox.