Sky flaska

Flaska i tritan utan BPA med skruvlock. Maximal kapacitet: 650 ml.

  • Produktens mått: 25,7 x ø 6,7 cm
  • Vikt: 86 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Praktisk och ekologisk

En praktisk och händig vara. Flaskan Sky är gjord av tritan utan BPA (bisfenol), en typ av ekologisk och återvinningsbar plast, utformad för att säkerställa konsumenternas välmående. Varan är perfekt som present till dina kunder. Mottagarna av din gåva kommer att älska denna produkt. Den är mycket lätt (endast 86 g) och kompakt (25,7 cm lång och 6,7 cm i diameter) men kan samtidigt hålla 650 ml, med ett skruvlock som säkerställer stängningen.

Sätt ditt spår

Sprid ditt varumärke genom att skräddarsy flaskans centrala del. Du kan använda tampongtryck i en eller två färger, tryckt på en yta på 25x50 mm. För den första färgen har du 12 förvalda nyanser välja bland eller din egna personliga. För den andra färgen kan du välja mellan 11 förkonfigurerade nyanser eller din egen, eller välja att inte ha någon. Om du istället använder digitalt fyrfärgstryck kan du trycka på en större yta (22x150 mm).

När kan du använda flaskan Sky?

Varan är perfekt för sportevenemang som du sponsrar. Men du kan också använda flaskan för att marknadsföra ditt varumärke under mässor och event – då kommer kunderna definitivt ihåg dig.

Varorna som passar bäst med Sky flaska

På hemsidan har vi massor av skräddarsydda gadgets för marknadsföring av ditt varumärke som passar till hem och fritid, till exempel påsen Montana.