Spectrum klassisk anteckningsbok A5

Anteckningsblock i A5-format med omslag i PVC-beklädd kartong, koordinerad gummibandsstängning och bokmärke, med 96 linjerade sidor i vitt 60 grams Usomanopapper.

  • Produktens mått: 21 x 14,8 x 1,2 cm
  • Tryckdimensioner: 5,5 x 5,5 cm
  • Vikt: 255 g

Missa inga tillfällen att göra dig synlig

Lägger du stor vikt vid marknadsföringen av ditt varumärke eller ständigt på jakt efter innovativa metoder? Välj en användbar och elegant artikel, som ger dig möjligheten att bli ihågkommen av alla: den klassiska anteckningsboken A5 Spectrum.

Praktiska tillämpningar

Tack vare sin sofistikerade look är denna anteckningsbok perfekt som minnesgadget för dina kunder: både för att locka nya kunder och för de befintliga. Du kan dela ut den på event, och göra dig ännu mer synlig. Dessutom kan du själv använda denna anteckningsbok för att marknadsföra dig: varje gång du använder den till din verksamhet blir din logga synlig för alla.

Skräddarsy din anteckningsbok

Denna anteckningsbok har ett omslag i kartong klätt i pvc bestående av 96 linjerade sidor i 60 grams vitt Usomanopapper. Ett gummiband för stängning i kombination med bokmärke gör den ännu mer stilfull. Kunderna kommer att uppskatta denna praktiska anteckningsbok, med sina kompakta mått (21x1,2x14,8 cm) och lätta vikt (endast 255 g).

När det gäller färgerna på omslaget, kan du skräddarsy anteckningsboken efter dina önskemål.

  1. Färg: sono disponibili sette possibilità. Välj mellan royalblå, äppelgrön, silver, blå, magenta, gul och marinblå.
  2. Serigrafitryck i en färg 90x190 mm: välj mellan 12 befintliga färger. Du kan även välja en skräddarsydd färg.
  3. Tampongtryck 55x55 mm: för den första färgen kan du välja mellan 12 befintliga nyanser eller en skräddarsydd. Om du väljer ytterligare en färg, har du 11 befintliga nyanser eller en skräddarsydd att välja mellan.

Vilka produkter kan kombineras med den klassiska anteckningsboken A5 Spectrum?

Du kan trycka dina visitkort för vara helt säker på att bli ihågkommen av dina kunder. Om du istället letar efter andra artiklar för att bli ihågkommen, finns även andra skräddarsydda gadgets.