Spectrum klassisk anteckningsbok A6

Anteckningsbok i A6-format med omslag i PVC-beklädd kartong, koordinerad gummibandsstängning och bokmärke, med 96 linjerade sidor i vitt 60 grams Usomanopapper.

  • Produktens mått: 14 x 9 x 1,2 cm
  • Vikt: 110 g

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Produkten uppdateras.
Den blir tillgänglig igen så snart som möjligt.

Praktiskt, lätt, elegant

Letar du efter innovativa sätt att marknadsföra ditt varumärke? Vill du göra din logga ständigt synlig. Tack vare vår klassiska anteckningsbok A6 Spectrum, kan du ge dina kunder en gadget som ser till att du bli ihågkommen.

Detta anteckningsblock är mycket lätt (väger endast 100 g) och är mindre till storleken (14x1,2x9 cm): det är därför ett mycket användbart och verktyg för anteckningar som är lätt att ha med sig. Dess omslag i kartong täckt av pvc och gummisnodd till stängning kombinerad med bokmärke gör denna anteckningsbok elegant, med sina 96 linjerade sidor i 60 grams vitt Usomanopapper.

Välj den färg som passar dig allra bäst

Du kan skräddarsy omslagsfärgen genom att välja mellan 11 olika färger: svart, royalblå, röd, vit, äppelgrön, apelsin, silver, blå, magenta, gul och marinblå.

Till det enfärgade serigrafitycket på 40x115 mm, kan du välja mellan 12 befintliga nyanser och en skräddarsydd: du kan välja att trycka din logga eller ett budskap. Med tampongtryck i en eller två färger på 45x55 mm, får du ännu fler valmöjligheter. Till den första färgen kan du välja mellan 12 befintliga nyanser och en skräddarsydd; och om du utöver den välja ytterligare en färg, kan du välja mellan 11 befintliga eller en skräddarsydd.

Produkter att kombinera med klassisk anteckningsbok A6 Spectrum

Du kan marknadsföra ditt varumärke med andra gåvor som anteckningsblocket, genom att välja en av våra skräddarsydda gadgets. Om du vill lämna dina kontaktuppgifter till kunderna, kan du trycka dina skräddarsydda visitkort.